AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Medal of Honor
 MOHAA Breakthrough yardım !
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu 
Sayfa: / 4

gesen
Seçkin Üye

İleti 135

İletim - 30/10/2003 :  07:35:58  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Siteyi özlemişim, herkese selamlar,
MOHAA breakthrough oynuyorum, ancak sicilyada tank saldırısını geçemiyorum, bir değil iki değil kardeşim, akın akın (sanırım 6 tane) geliyorlar ve havan topuyla bu işi halledemiyorum,
hileler de çalışmıyor ne hikmetse,
önerisi olan var mı ?
bu oyun bolluğunda herkese iyi oyunlar.

guraktan
Seçkin Üye

Turkey
İleti 338

İletim - 02/11/2003 :  21:46:29  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Benim de bir problemim var Breakthoughta Klaus denen adamı korumamız isteniyor adam kapıyı açmakla uğraırken alttan ve üstten adamlar sıkıştırıyorlar burayı nasıl geçeceğiz bir taktiği olan varmı?
Sayfanın En Üstüne Git

scorpions TR
Üye

Turkey
İleti 71

İletim - 03/11/2003 :  06:45:28  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
En önemlisi üstten gelenleri balkon kapısından çıkmadan önce vurman çünkü gerekli zamanlamayı iyi ayarlamazsan adamlar bomba atıyorlar ki kurtuluşu yok o işin,onların bomba atmasına fırsat vermeden o vatandaşları vuracaksın,ikişer kişi geliyorlar zaten,tabiki karşıdan ateş edenleri de unutmıyacaksın bu arada,kısacası iyi yer tutma ve zamanlama işi orası,kapıdan girince de kapıyı arkadan kapatmayı unutma.Kolay gelsin.

AH ULEN AH,GERÇEK HAYATTA DA "SAVE" YAPABİLSEYDİM,BU KAFAYLA NELER YAPMAZDIM Kİ!

Sayfanın En Üstüne Git

garsons
Üye

Cyprus
İleti 128

İletim - 04/11/2003 :  21:07:24  Bilgileri Göster  garsons için bir ICQ İletisi Gönder  garsons'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
scorpions TR yeterince açıklamış sağolsun gesen usta havan topunu ne kadar yukarı dikersen o kadar yakına düşer ben 10 12 denemede başardım eminim sende yaparsın ama 2. havanın ordaki roket atarlar çok yardımcı oldu onlarıda bir kaç kere kullan ve gürkantan kapıyı açmaya çalışan adamın(ki ne zaman açar Allah bilir) tam arkasında dur sol taraftan gelen adamların kafalarına doğru nişan al daha iyi olur herkese kolay gelsin :)

Geriye bakmadan yaşamayı öğrenmek gerek...
Sayfanın En Üstüne Git

gesen
Seçkin Üye

İleti 135

İletim - 05/11/2003 :  07:55:33  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
teşekkürler garsons.
Sayfanın En Üstüne Git

garsons
Üye

Cyprus
İleti 128

İletim - 06/11/2003 :  18:21:03  Bilgileri Göster  garsons için bir ICQ İletisi Gönder  garsons'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
önemli değil usta bu bölüm oyunun en zor bölümü diye bilirim yani birde bi vadinin ortasından 2 canla geçmiştim onun dışındaki en zor bölüm bundan sonrakilerde başarılar

Geriye bakmadan yaşamayı öğrenmek gerek...
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 4 Önceki Konu Konu   
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000