AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Max Payne
 max payne

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
yuzi İletim - 06/03/2004 : 22:33:12
Arkadaşlar ben biraz geriden takip ediyorum ama kusura bakmayın. ben max payne in henüz birincisini oynuyorum. part III, chapter 8 deyim. Binanın tepesine çıktım. Hiçbir çıkış yol bulamadım. 5 saniye sayıp beni helikopterle nerede olursam olayım öldürüyor. Lütfen yardım edin. Birde kaç part tan oluşuyor acaba?
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
max_payne İletim - 03/01/2006 : 17:24:31
enter the matrix mi yuh be max payneyele mi kıyaslıyosun max payne10 ile çarpar 5 de ingram koyar
Rappier İletim - 11/03/2004 : 19:23:10
Bakın kimsenin hangi oyunu oynayacağına karışmam, ayrıca bu benim haddimede düşmez ama konu MazPayne olunca cevap yazmadan duramıyorum. Artık bu olay bende bir mekazizma haline geldi. Ayrıca oyun kötü bir oyunda değil, herkes oynayabilir ve hatta oynasında ama değerlendirme yaparken lütfen belirli kriterlere göre değerlendirme yapalım.

Mesela Call of Duty, süper olabilecek bir oyun ama bana göre sıradan bir oyun. Nedeni çok açık oyunu 8 saate bitirdim. Oyunun grafikleri süper olabilir, konusu harikada olabilir ama hiç kimse bana 7-8 saatte kolayca bitirilebilecek bir oyunun süper olduğunu kabul ettiremez. Eğer bir oyunu insanları bilgilendirmek adına değerlendiriyorsanız öyle birkaç kritere bakarak değerlendirmeyeceksiniz. Olaya her yönünden bakılmazsa MaxPayne tarzı oyunlar yılın oyunu seçilebilir. Ama bu o tip oyunların çok iyi olduğu anlamına gelmez.

Son olarak gamerTR mesajının ne anlama geldiğini biraz düşünmeni tavsiye ederim. İnsanlar arasında hizipcilik yapmanın sana ne gibi bir yarar sağlayacağını merak ediyorum. Arkadaş güzelce yazmış eskileri okuyayım ona göre cevabımı vereceğim diye. Savunduğun düşünce doğru bile olsa yeri geldiğinde geri çekilmekten hiçbir zaman zarar görmezsin. Ayrıca bir şeyler yazdın diyede yazdıklarını sonuna kadar herşeye rağmen savunman gerekmez, hatta yanlış olur.
HASSOOO İletim - 11/03/2004 : 15:01:47
Rappier'e katiliyorum. Hem de sonuna kadar.

Max Payne'i oynadim zamaninda ama ENTER THE MATRIX onu bese katlar ucle carpar. Vaziyet bu. MaxPayne2'de de fazla bir sey görmedim. Tavsiyem Matrix oynaman yönünde :)
gamerTR İletim - 11/03/2004 : 07:35:31
Hımmm,güzel bir site,daha ilk konuda ısımaya başladım,ukalalık olmasın diye yorum yapmıyacaktım bugün,sadece okumakla geçirecektim,ama bir merhaba diyeyim bari...Yeride burası değil ama,neyse,Max PAYNE...Sevilir sevilmez milletin keyfi bilir,ama bir şey yazılırsa arkasında da durulur,iki yazı sonra tırsılmaz.Anlayan anlamıştır dediğimi,ya yazmazsın ya da paşalar gibi durursun arkasında..Neyse burdaki milletle iyi anlaşacağız gibi bir his var içimde...İnşallah.
er_ac İletim - 10/03/2004 : 17:12:36
rappier konu istersen daha fazla uzamasın ben detaylı bir arama yaparım sana ve diğerlerine karşı kırıcı olduysam özür dilerim bundan sonra yazılarımda daha özenli ve titiz olmaya gayret edicem.

0.03 Snitz Forums 2000