AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Max Payne
 max payne
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 4

yuzi
Üye

Turkey
İleti 15

İletim - 06/03/2004 :  22:33:12  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadaşlar ben biraz geriden takip ediyorum ama kusura bakmayın. ben max payne in henüz birincisini oynuyorum. part III, chapter 8 deyim. Binanın tepesine çıktım. Hiçbir çıkış yol bulamadım. 5 saniye sayıp beni helikopterle nerede olursam olayım öldürüyor. Lütfen yardım edin. Birde kaç part tan oluşuyor acaba?

Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848

İletim - 07/03/2004 :  15:38:08  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Orada radyo antenini tutan çelik kablolar var. Yapman gereken dürbünlü silahınla çelik kabloların binaya bağlantılarını vurmak. 3 bağlantıyı vurunca radyo anteni helikopterin üzerine düşüyor ve oyun bitiyor.
Sayfanın En Üstüne Git

kusadam
Üye

Turkey
İleti 300

İletim - 07/03/2004 :  16:26:23  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Rappier orayı demiyor sanırım,binanın balkon demirlerinin yanında küçük boşluklar varoralardan geçeceksin,helikopterden hileyle kurtulmuştum valla tam cevabını veremiyecem...

Passive-Aggressive Bullsh.t.

--------------------------
SILKROAD
server: Tibet
nickname: Opiate
job: Trader
level: 20+ (sp farming)
Sayfanın En Üstüne Git

yuzi
Üye

Turkey
İleti 15

İletim - 07/03/2004 :  21:02:28  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaşlar geçemedim. Radyo direğinin tellerini kırınca helikopterin üzerine düşmüyor. Direk sallanıyor. sonra kadını alıyor. Bir süre sonra da beni yine öldürüyor. Yardım edinde max payne I i bitirip II ye geçeyim artık. Ha kaç bölümden oluşuyo demiştim bide?
Sayfanın En Üstüne Git

er_ac
Üye

İleti 264

İletim - 07/03/2004 :  21:25:42  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
Rappier tarafından yazılan:

Orada radyo antenini tutan çelik kablolar var. Yapman gereken dürbünlü silahınla çelik kabloların binaya bağlantılarını vurmak. 3 bağlantıyı vurunca radyo anteni helikopterin üzerine düşüyor ve oyun bitiyor.

bende öyle bitirdim yuri biraz uğraş başka halat kalmasın 1-2 halat vurunca sallanıyo direk ama hepsini vurunca zaten direk düşüyo ve oyun bitiyo.
Sayfanın En Üstüne Git

thumperest
Seçkin Üye

Turkey
İleti 379

İletim - 07/03/2004 :  21:30:49  Bilgileri Göster  thumperest için bir ICQ İletisi Gönder  thumperest'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Birde patlayıcı bir silahla Radyo diğeğine ateş etmen gerekiyor.

Tolga Yazıcıoğlu
Donanım Yazarı
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 4 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000