AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Max Payne
 Max Payne ve Yeni İşi

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
Turgay Atacan İletim - 20/09/2003 : 12:16:14
Selam,
Max Payne2'nin trailer'ini seyreden var mı bilmiyorum.Max orda bi kapıya tekme atıp açıyor.Orada göğsünün üstünde bir kimlik var,acaba Max FBI veya başka bir servis ile mi çalışmaya başladı?Belkide mahkemede aklandı(ki bu çok zor bir ihtimal)ve polisliğe döndü.Şimdi diyeceksiniz Max zaten polisse polisler ona neden silah doğrulttu?Bunun nedeni o tek gözlü herif olabilir hani ilk oyunda otopark turunun sonunda bizi arıyodu ya,bide biz arabaya bindirilirken görüyoduk.
Bunlar benim düşüncelerim siz neler düşünüyorsunuz
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
Turgay Atacan İletim - 25/06/2005 : 22:29:13
Sonuçta her yerde bu konu ile ilgili dedikodular var bana sorarsanız Rockstar önce san andreas'ın kaymağını iyice yedikten sonra kasım ortalarına doğru haberi patlatır temmuza doğruda max abimizle gene sağa sola uçarız(Bu arada not 1. oyundan ikinci oyuna max'in suratındaki yaşlanmayı fark etmişsinizdir herhalde üçüncü oyunda milletin kafasına çift bastonla bullet-time yapıp uçacak)
cleveland İletim - 22/06/2005 : 22:22:29
Turgay Atacan arkadaşım bi' sorum war. MP2'nin bittiği bölüm o VLAD denen adamın balonla kaçarken yakalandığı bölüm mü ? O bölümse sorum daha da bi önemli Ben o bölümde balonu tutan dört ipi de kopardım, aşağı düştü (doğal olarak ) ama sonra hala dinamit atmaya dewam ediyo VLAD gıcığı ve nereye ateş edersem ediyim daha fazla düşmüyo. Onun bulunduğu yere de çıkılmıyo. Fazla yüksek. Yardımı bekliyorum.
cleveland İletim - 22/06/2005 : 22:18:34
alıntı:
major tarafından yazılan:

Slm Turgay,
Ben oyunu aldım trailerini izlemedim ama şu kadarını soyleyabilirim Max dedektif oluyo ve sanırın NYPD nin adına çalışıyo.

Bundan emin misin ? İlk oyunu bitince NYPD'dekiler gelip tutukluyo Max'i
edosata İletim - 03/06/2005 : 15:00:00
selam millet.ben max payne2 yi bitireli çok oldu.ben şöyle bir duym aldım galiba max payne3 geliyomuş.eğer sizin bundan haberiniz olursa lütfennnnn uraya msj atın
BETON İletim - 10/01/2005 : 02:22:00
slm millet ben bitirdim max payneyi son bölümü yukarda bulunan sarı parçalara ateş edip çıkarın ARDINDAN ADAMI VURUM ZATEN OYUN DA BİTİYOR BOBBALARDAN KAÇMANIZI öneririm ok herkese byeeeeee

0.03 Snitz Forums 2000