AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FRP - RPG
 Arx Fatalis & Might and Magic
 Heroes of Might and Magic (HOMM) III

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
tolgasunay İletim - 07/02/2004 : 08:37:51
Yeni oyunlar ziyadesiyle güzel, hatta grafikler süper, müzikleri soundtrack tadında, oynarken coştutuyor çokda yer kaplıyor ama ben eskilerden fazla vazgeçemiyorum üç beş sene evvel ilk defa heroes oynadığımda çok sıkıcı gelmişti ama ikinci oyundan sonra kopamadım... ve hala heroes oynuyorum kemal-i keyf ile.. arkadaşlarla mutli oynuyoruz internetten gavurlarla oynuyorum:) vazgeçemedim arkadaş benim gibi homm düşkünleri varsa internetten oynayabiliriz. favori hero'm infernodan demmer ve tower den solmyr. umarım homm nin eline su dökecek oyun çıkar çünkü bütün oyunları bi kere bitirdikten sonra sıkılıyosun ama homm bitmiyor
1   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
Rappier İletim - 07/02/2004 : 13:37:04
Heroes benim eski tutkularımdandır. Zamanında arkadaşlarla toplanır aynı bilgisayar üzerinden birbirimizle kapışırdık. Genelde Infınıte, wanderdark ile beni hep yenerdi ama olsun ))))

4. oyunu pekçok insanın tersine beğendim. Savaş alanında hero'nu yönetmek bana oldukça cazip geliyor. Sanırım bunun için bile oynamaya değer. Eskiler ise dediğin gibi oynamaya doyulmuyor.

Oyunun 5.si yakında çıkacak diye biliyorum. Ama 3.sü gibi bir oyunu bir daha yapabilirlermi oda ayrı bir soru işareti...

Bu tarz oyunları seviyorsan eskilerden bir oyun daha vardı, ismi aklıma gelmiyor, hatırlayınca buraya ilave ederim.

0.01 Snitz Forums 2000