AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FRP - RPG
 Arx Fatalis & Might and Magic
 Heroes of Might and Magic !YARDIM!

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
Rakdevya İletim - 16/05/2007 : 13:37:05
Arkadaşlar ben bu oyunu çok seviyorum, evvelki sürümlerini de oynadım ve iyi oynadığımı zannederdim ama Sylvan (elf) campaign'inin son bölümünde fena takıldım. İlk kez geçemediğim bir bölümle karşı karşıyayım. Bu bölümü geçmem şart çünkü bir sonraki campaign açılacak bunu geçince.

Bahsettiğim bölümdeki harita kocaman ve rakip hero'yu öldürmemiz gerekiyor. Birsürü şehir fethedip çok sayıda askeri olan rakibimizi öldürmek zor olsa da yaptım. Ama adamı öldürünce çat diye başka bir yere ışınlanıp yine hatırı sayılır miktarda orduyla karşı koyuyor. Böyle 10 kereden fazla öldürmüşümdür. Her öldürdüğümde haritanın bambaşka bir yerinden fırlayıveriyor. Sabrettim, dedim herhalde belirli sayıdan sonra görev biter. En sonunda adam yeni ışınlandığı yerde öyle bir orduyla karşı duruyor ki ejderha sayısı 2000'in üstünde!!! Ve gün geçitikçe katlanarak artıyor. Benim hero büyücü olmadığı için haritanın istenilen yerine çat diye gitme imkanım da yok illaki zaman geçiyor. Ne yapacağımı şaşırmış haldeyim.

Yan görevleri de yaptım. Gömülü hazineyi bulup kendi şehrime de kurdum. Bütün şehirler benim elimde. Hiç mi hiç fayda etmiyor.

İnternette bulduğum hileleri kullanamadım. Orda yazılanları yaptım bir şey çıkmıyor.

Lütfen yardım edin

0.02 Snitz Forums 2000