|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
tupac |
İletim - 24/07/2005 : 21:03:04 arkadaşlar 4. bölümde mermi fazla alabilirmiyim.lanet olası adamlara mermi yetmiyo.yeni bi kardeşiniz (acemi ) olarak yardım bekliyom.hesap numaranıza her türlü havale yapılır. |
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
Rappier |
İletim - 04/08/2005 : 16:45:10 alıntı: Mr.Burns tarafından yazılan:
Arkadaşlar bu oynun bitirmiş biri olarak söylüyorum,
Bana odadaki mermiler fazlasıyla yetiyodu, Ayrıca barmenin üstündeki lambaya ateş ederek barmeni tek vuruşta haklayabilirsin, Ve de hile programını bi yerden bulursun sınırsız mermi yaparsın
Gözüm herkes iyi oyuncu olacak diye bir kural yok. Adam oyundan anlamıyorsa ona karşı yapılabilecek birşey yok. Hal böyle olunca eziklerin böyle şeyleri sormasıda çok normal. Bu saatten sonra adama oyunculuk öğretemeyeceğime göre diyecek fazla bir söz yok.
Sadece şunu belirteyim o ezik kardeşimiz siteye üye olurken bilgilerini yanlış girmiş. İyikide öyle olmuş (: yoksa kendisi için hiç iyi olmayacaktı (: |
Mr.Burns |
İletim - 03/08/2005 : 23:14:29 Arkadaşlar bu oynun bitirmiş biri olarak söylüyorum,
Bana odadaki mermiler fazlasıyla yetiyodu, Ayrıca barmenin üstündeki lambaya ateş ederek barmeni tek vuruşta haklayabilirsin, Ve de hile programını bi yerden bulursun sınırsız mermi yaparsın |
guraktan |
İletim - 28/07/2005 : 18:30:17 Görmeyeli mesajlar çok kötüleşmiş. Rappier askerlik için şimdiden hayırlı teskereler kolay gelsin. Bu arada benim memlekette Eskişehir, görünen o ki hemşeriyiz. Bu aralar fazla nete giremiyorum ama arada bir forumu kontrol ediyorum ve forumlar çok özlemişim. |
phantom |
İletim - 28/07/2005 : 12:43:22 arkadaslar benda mafia oyunu yok olan varsa birde bursada oturuyosa bana verebilirmi???
|
Rappier |
İletim - 28/07/2005 : 00:38:38 tupac kardeş öncelikle sanırım üyelik esnasında kullanıcı adını yanlış yazmış. topaç yazacakmış ç harfi sorun olunca üyelik adını buna çevirmiş.
Burada şunu belirteyimki birine yardım etmeye çalışmanın kötü yüzünü burada tüm çıplaklığıyla görebilirsiniz... Bundan 2 yıl önce bitirdiğim bir oyun hakkında yardımcı olmaya çalıştım, bunun için karşıdaki kişinin yapmadığını yapıp bu sitede ve diğer birkaç sitede araştırma yaptım. Sonrasında sorduğu soruya cevap verdim.
Verdiğim cevap yanlış bile olsa karşıdaki kişi sağolun soruma cevap vererek ilginizi gösterdiniz ama doğrusu buydu diyeceğine ukalalık yapıyor.
Şimdi şunu söyleyeyim... 2 Ağustos Salı günü askerlik için sınavım var. 3. yada en geç 4'ünde memlekete gideceğim. Tesadüfe bakınki benim memlekette Eskişehir ve arkadaşın bilgileri doğruysa en geç hafta sonu ona ulaşırım (: Sonrasında biraz müdür olacağım ve müdürlük yapacağım. |
|
|
|