|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
HeLL_BoY-TR |
İletim - 16/10/2006 : 21:51:59 Arkadaşlar lütfen yardım edin.. Mafia oyununda "Ordinary Routine" bölümünde , yani 4. görev oluyor sanırım.. burda Ralph'in gösterdiği arabanın kapısını hiç bir türlü açamadım... lütfen yardım edin :(
|
4 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
X.HERO |
İletim - 02/11/2006 : 11:51:31 arkadaşlar ben mafia kurtlar vadisi bölümünü yükledim ve hiçbir hilesini bulamadım.Siz bana kurtlar vadisi modunun trainerini yada hilelerini gösterirmisiniz |
HeLL_BoY-TR |
İletim - 17/10/2006 : 17:49:34 kardeş ayrıca sol tuş demişsin. sol tuşa basınca, kırmızı gösterge doluyor evet.. ama bırakınca yumruk atıyo adam :| sağ tuş ise hiç işlemiyor. sağ tuşa bastığım zaman ünlem işareti çıkıyor :/ yardım lütfen :( |
HeLL_BoY-TR |
İletim - 17/10/2006 : 17:41:33 basılı tutup bekliyorum baya bi ama hiç bişey dolmuyoo :( |
мєятizм™ |
İletim - 16/10/2006 : 23:58:34 Ralph sana nasıl olacağını gösteriyor orada yapman gereken hatırladığım kadarıyla aracın yanına gelip mouse un sol tuşuna basılı tutman aşağıda da gösteriyor sana zaten çizgi dolana kadar basılı tut.. |
|
|
|