AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Mafia & Godfather
 Mafia
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

HeLL_BoY-TR
Üye

Turkey
İleti 9

İletim - 16/10/2006 :  21:51:59  Bilgileri Göster  HeLL_BoY-TR için bir AOL İletisi Gönder  HeLL_BoY-TR'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  HeLL_BoY-TR için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadaşlar lütfen yardım edin..
Mafia oyununda "Ordinary Routine" bölümünde , yani 4. görev oluyor sanırım.. burda Ralph'in gösterdiği arabanın kapısını hiç bir türlü açamadım... lütfen yardım edin :(

мєятizм™
Üye

Turkey
İleti 509

İletim - 16/10/2006 :  23:58:34  Bilgileri Göster  мєятizм™'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Ralph sana nasıl olacağını gösteriyor orada yapman gereken hatırladığım kadarıyla aracın yanına gelip mouse un sol tuşuna basılı tutman aşağıda da gösteriyor sana zaten çizgi dolana kadar basılı tut..

*CK
Sayfanın En Üstüne Git

HeLL_BoY-TR
Üye

Turkey
İleti 9

İletim - 17/10/2006 :  17:41:33  Bilgileri Göster  HeLL_BoY-TR için bir AOL İletisi Gönder  HeLL_BoY-TR'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  HeLL_BoY-TR için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
basılı tutup bekliyorum baya bi ama hiç bişey dolmuyoo :(
Sayfanın En Üstüne Git

HeLL_BoY-TR
Üye

Turkey
İleti 9

İletim - 17/10/2006 :  17:49:34  Bilgileri Göster  HeLL_BoY-TR için bir AOL İletisi Gönder  HeLL_BoY-TR'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  HeLL_BoY-TR için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
kardeş ayrıca sol tuş demişsin. sol tuşa basınca, kırmızı gösterge doluyor evet.. ama bırakınca yumruk atıyo adam :| sağ tuş ise hiç işlemiyor. sağ tuşa bastığım zaman ünlem işareti çıkıyor :/ yardım lütfen :(
Sayfanın En Üstüne Git

X.HERO
Üye

Turkey
İleti 3

İletim - 02/11/2006 :  11:51:31  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaşlar ben mafia kurtlar vadisi bölümünü yükledim ve hiçbir hilesini bulamadım.Siz bana kurtlar vadisi modunun trainerini yada hilelerini gösterirmisiniz
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.06 Snitz Forums 2000