AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 İnternet Mecrası
 ADSL de 3 GB ile neler yapabilirim?

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
guraktan İletim - 05/12/2004 : 23:37:20
Biliyorsunuz burada ne kadar veri yüklemişiz belli değil, sonradan başıma iş açılmasını istemem. Ben online oyun oynamak istiyorum, özellikle FPS tarzı, ama çekiniyorum 3 Gblik alan benim ihtiyacımı karşılar mı acaba?
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
HASSOOO İletim - 16/12/2004 : 18:30:35
Türk Telekom'un "avantajlı!" dediği her hizmetten ve "sınırlı!" olan her şeyden uzak durun, başınız ağrır.
CrAzY_IVAN İletim - 10/12/2004 : 15:07:38
Evet, Kitiara'nın dediği gibi yapabilirsin, hatta sonra oradan Özelliklere girip alttaki "Bağlandığında bildirim alanında simge göster" ikonunu seçersen altta da artık gözükecektir.
Kitiara İletim - 10/12/2004 : 01:39:38

Başlat'a gelip, Ayarlar dedikten sonra Ağ Bağlantıları'nı tıklarsan orada Yerel Ağ Bağlantısı var ona da tıkladıktan sonra bağlandığın süreyi ve ne kadar veri indirdiğini görebilirsin.
guraktan İletim - 10/12/2004 : 00:15:22
Crazy İvan işte sorun orda altta ağ bağlantısı simgesi yok dolayısıyla ne kadar kullandığımı göremiyorum.
apocalypse İletim - 09/12/2004 : 19:31:25
bu arada yeni bir kampanya başlamış.öğrencilerden adsl açılış hat ücretini almıyorlarmış yani 59 milyon cepte kalıyor.ama salakça bir yönü var bundan önce adsl alanlar bu kampanyadan yararlanamıyor.biz de adsl yi 1 ay önce aldıydık ama biz ödemek zorunda kaldık.

bu arada soruna da su cevabı vereyım bana kalırsa 19 milyon fazla verip sınırsız olanı al.çünkü internet gelince ve surfe başlayınca anca benim neden böyle dediğimi anlarsın

0.02 Snitz Forums 2000