AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 İnternet Mecrası
 ADSL güzel fakat bir sorum var.

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
guraktan İletim - 11/11/2004 : 00:59:39
Arkadaşlar ben 3GB lık paketi düşünüyorum ama yazın 3-4 ay internete girmiyorum, bu aylarda gelecek fatura yüklü olacak. Bu aylarda iptal ettirilip kullanacağım zaman açtırmak mümkün olmaz mı? Tekrar açıldığında ekstra para vermek gerekir mi?
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
HASSOOO İletim - 16/12/2004 : 18:32:14
Bu ayın PCNET dergisini al, faydası olacaktır. Ayrıca www.download.com 'dan BitDefender'ı arattır. Ücretsiz bir anti-virüs uygulaması, kullanıyorum ve memnunum.
guraktan İletim - 10/12/2004 : 14:48:20
Yazarsan sevinirim, benim antivirüs programı güncellenmiyor, güncellendi dese de sistem raporunda son güncelleme Şubatta diyor. Yani iyi bir antivirüs programına ihtiyacım var.
|KRONDOR| İletim - 06/12/2004 : 02:47:43
Yazabilirsin, reklam olmaz.
bombula İletim - 05/12/2004 : 23:57:35
Robotics'lerde prb çıktığını duymuştum.Ben aztech kullanıyom baya güsel.Dikkat edeceğiniz asıl konu,modemi aldığınız yerden mutlaka kurulumunu öğrenin.Parametreler fln gerekebiliyor.Bide dial gibi deel baya hızlı ama virüs doluşma olayı yüksek.Ben 2 format atmak zorunda kaldım.Tebe Avast! dan önce idi bu.
Eğer reklama girmezse bu ücretsiz bi antivirüs programı.Kullanması o kadar kolayki.Hem kendini güncelliyor,sistemde nöbet tutuyor,makinayı kasmıyo asıl....
kullanınca göreceksiniz norton halt etmiş yanında.Yetkililer oke derse nerden nasıl indirilir yamaları(tr hemide) yazarım oke.
Kitiara İletim - 02/12/2004 : 19:01:03

Adsl artık çok hızlı bağlanıyor. Sıra beklemek tarih oldu diyebiliriz. Ben başvurdum ertesi gün bağlandı. Modem için benim fikrim U.S.Robotics Adsl 4-Port Router Model 9105. Ben bu modemi aldım ve çok memnunum. Kurulumu çok kolay üstelik Vatan Computer'de 71$+KDV gibi çok cazip bir fiyata satılıyor. Hem de 9 taksit :)

Adsl alt yapı sorunlarına gelince evet tüm 128'lerin 256 yapılmasıyla sisteme fazla yüklenme oldu fakat yine de bu en azından benim bağlantım üzerinde hiç bir olumsuzluk yaratmadı.

0.03 Snitz Forums 2000