|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
guraktan |
İletim - 11/11/2004 : 00:59:39 Arkadaşlar ben 3GB lık paketi düşünüyorum ama yazın 3-4 ay internete girmiyorum, bu aylarda gelecek fatura yüklü olacak. Bu aylarda iptal ettirilip kullanacağım zaman açtırmak mümkün olmaz mı? Tekrar açıldığında ekstra para vermek gerekir mi? |
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
HASSOOO |
İletim - 16/12/2004 : 18:32:14 Bu ayın PCNET dergisini al, faydası olacaktır. Ayrıca www.download.com 'dan BitDefender'ı arattır. Ücretsiz bir anti-virüs uygulaması, kullanıyorum ve memnunum. |
guraktan |
İletim - 10/12/2004 : 14:48:20 Yazarsan sevinirim, benim antivirüs programı güncellenmiyor, güncellendi dese de sistem raporunda son güncelleme Şubatta diyor. Yani iyi bir antivirüs programına ihtiyacım var. |
|KRONDOR| |
İletim - 06/12/2004 : 02:47:43 Yazabilirsin, reklam olmaz. |
bombula |
İletim - 05/12/2004 : 23:57:35 Robotics'lerde prb çıktığını duymuştum.Ben aztech kullanıyom baya güsel.Dikkat edeceğiniz asıl konu,modemi aldığınız yerden mutlaka kurulumunu öğrenin.Parametreler fln gerekebiliyor.Bide dial gibi deel baya hızlı ama virüs doluşma olayı yüksek.Ben 2 format atmak zorunda kaldım.Tebe Avast! dan önce idi bu. Eğer reklama girmezse bu ücretsiz bi antivirüs programı.Kullanması o kadar kolayki.Hem kendini güncelliyor,sistemde nöbet tutuyor,makinayı kasmıyo asıl.... kullanınca göreceksiniz norton halt etmiş yanında.Yetkililer oke derse nerden nasıl indirilir yamaları(tr hemide) yazarım oke. |
Kitiara |
İletim - 02/12/2004 : 19:01:03
Adsl artık çok hızlı bağlanıyor. Sıra beklemek tarih oldu diyebiliriz. Ben başvurdum ertesi gün bağlandı. Modem için benim fikrim U.S.Robotics Adsl 4-Port Router Model 9105. Ben bu modemi aldım ve çok memnunum. Kurulumu çok kolay üstelik Vatan Computer'de 71$+KDV gibi çok cazip bir fiyata satılıyor. Hem de 9 taksit :)
Adsl alt yapı sorunlarına gelince evet tüm 128'lerin 256 yapılmasıyla sisteme fazla yüklenme oldu fakat yine de bu en azından benim bağlantım üzerinde hiç bir olumsuzluk yaratmadı. |
|
|
|