AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 İnternet Mecrası
 ADSL mi? Normal İnternetmi Daha Pahalı sizce?

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
Poseidon İletim - 23/10/2004 : 16:24:50
Ben çok isteyipte aldıramadığım ADSL yi daha pahalı görüyorum ama farlı bi yorum getirn arkadaşlar varsa onlarıda dinlemek istiyorum
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
shadowwalker İletim - 27/10/2004 : 17:32:52
benim gibi 24 saat download programlarını açık tutuyorsan olmaz :) ayda neresinden baksan minimun 15 gb download yapıyorum. ha tabi bu herkez için geçerli değil ama elinin altında sürekli net olunca insan indirecek bişeyler buluyor sürekli... 200 gb harddisk alanım var neredeyse sınırlarını zorlayacağım :) (sürekli cd ile indirdiklerimi yedeklememe rağmen :S)
ama dersenki adsl beni bozmaz ben eskiden nasıl davranıyorsam yine öyle davranırım nette o zaman sınırlı her halukarda bir ev kullanıcısına yeter. yinede derimki sınırları kaldıralım :)
hami5 İletim - 27/10/2004 : 15:25:12
ben bu sınırlı adsl üyeliğini merak ediyorum 256 k da 5gb sınır var galiba acaba bir ev kullanıcısı için yeterli olmazmı
CeLLaT İletim - 24/10/2004 : 15:25:42
Arkadaşlar bendede 49 milyon (256k) sabit adsl hattı var.Ben herkesin (haftada 1 saat internet kullananlar hariç) adsl'ye geçmesi taraftarıyım dünyanın hiçbir yerinde bu kadar çok para verip bu kadar yavaş bir dial-up bağlantı sahibi olan bir millet yok.
Daha yeni aldığım için pek farkedemedim ama daha adsl'nin daha güvenli olduğunu söylüyorlar.Modemin içinde firewall varmış ne kadar doğru bilemiyorum.
Adsl'nin en sevdiğim özelliklerinden biri aynı hat üzerinden,internet bağlıyken,telefonla konuşabilmeniz.
Sorduğun soruya gelicek olursak gerçekten kullanıcıya göre değişir hergün günde 3 saat bağlanan bir insana adsl daha ucuz ve daha hızlı gelecektir ama 3-4 günde bi yarım saat bana yeter diyenlere daha pahalı olacaktır hesabı kitabı yapmak lazım.
Çok bağlanmasanız bile elinizin altında 24 bağlı bir internet bulunması bambaşka bişey doğrusu.Tabi hız farkını da unutmamak lazım.
Emektar 56k dial-up bağlantım ile download hızım 5kb\sn oldu mu yüzüm gülerdi.Şimdi 10-20kb\sn arası gidip geliyor.
Milamber İletim - 24/10/2004 : 13:05:24
dial up daha pahalı hatta aşırı derecede saati ne kadar bilmiyorum ama çok yüksek olduğu belli adsl ucuzlayacak 40m inecek 256
türktelekoma rakip çıksın inadına normal tel i bile kullanmıyacam ayıptır ya
shadowwalker İletim - 24/10/2004 : 03:56:59
yok be bora ilk aldığında bir sapıklık geçirdiğin doğru ama en fazla iki ay sürer o olay bence yaza geç sen adslye en geç.. yeni indirimde geldi 256k 49 milyona indi. (512 99 milyon mu ne oldu bir düşseydi 70'e filan :)) daha ne olsun abi.. hatta kendimi kontrol ederim ben diyorsan beklemen hata yav hemen koş bence o kadar telefon parası ödediğine değmez. (bende ayda 80 filan ödüyodum eskiden şimdi hiç değilse kafam rahat hem istediğim gibi takılıyorum hemde ne ödeyeceğimi biliyorum)

0.02 Snitz Forums 2000