AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 İnternet Mecrası
 ADSL mi? Normal İnternetmi Daha Pahalı sizce?
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

Poseidon
Üye

Turkey
İleti 120

İletim - 23/10/2004 :  16:24:50  Bilgileri Göster  Poseidon için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Ben çok isteyipte aldıramadığım ADSL yi daha pahalı görüyorum ama farlı bi yorum getirn arkadaşlar varsa onlarıda dinlemek istiyorum

^^^NO SMOK_İNG^^

shadowwalker
Seçkin Üye

Turkey
İleti 637

İletim - 23/10/2004 :  17:41:00  Bilgileri Göster  shadowwalker için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
internette geçirdiğin saate bağlı yav... haftada bir girip yarım saatini harciyorsan elbetteki pahalı gelecektir adsl. 256k adsl var 69 milyon ödüyorum ayda ama aldığımdan beri bilgisayar elektrik kesilmeleri haricinde kapanmadı diyebilirim ben yokken bile netin nimetlerinden yararlanıp bişeyler indiriyor sağolsun :) çok isteyip indiremediğim büyük boyutlu modlar artık çok uzağımda değil. ayrıca eski zevklerimden çizgi romanlarıda tekrar keşfettim net ortamında. kağıttan okumak kadar zevk vermesede dijital ortamdada yeterince zevkli oluyor. neyse işte böyle :) (bu arada umarım normal internet derken dial-up kastetmişsindir? çünkü bana göre normal internet adsl.. kullandığım o çünkü.. diğerleri anormal :P)

The closer you get to the meaning,the sooner you know that you're dreaming...
Sayfanın En Üstüne Git

Bora Poyraz
Seçkin Üye

Turkey
İleti 737

İletim - 24/10/2004 :  02:34:16  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Valla bana 218 milyon telefon parası geldiğini biliyorum ben rekorlarımı her sene arttırıyorum seneye 300 yeni türk lirası bile gelebilir Adsl benim gibi çok girenler için ideal ama bir kötü yanı var bilgisayarın başında unutturuyor adamı ders mers hak getire.Çok bağlıyor 24 saat internetin olması bu da zararlı yönlerinden biri(Tabii öğrenciler için)

Yağmuru sevdiğini söylüyorsun ama yağmur yağınca şemsiyeni açıyorsun,
Güneşi sevdiğini söylüyorsun ama güneş açınca gölgeye kaçıyorsun,
Rüzgarı sevdiğini söylüyorsun rüzgar çıkınca pencereni örtüyorsun.
İşte bundan korkuyorum çünkü beni de sevdiğini söylüyorsun...

Bir gün cehennemde karşılaşabiliriz,sen kalp hırsızı olduğun için ben ise tanrı yerine sana taptığım için...
Sayfanın En Üstüne Git

shadowwalker
Seçkin Üye

Turkey
İleti 637

İletim - 24/10/2004 :  03:56:59  Bilgileri Göster  shadowwalker için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
yok be bora ilk aldığında bir sapıklık geçirdiğin doğru ama en fazla iki ay sürer o olay bence yaza geç sen adslye en geç.. yeni indirimde geldi 256k 49 milyona indi. (512 99 milyon mu ne oldu bir düşseydi 70'e filan :)) daha ne olsun abi.. hatta kendimi kontrol ederim ben diyorsan beklemen hata yav hemen koş bence o kadar telefon parası ödediğine değmez. (bende ayda 80 filan ödüyodum eskiden şimdi hiç değilse kafam rahat hem istediğim gibi takılıyorum hemde ne ödeyeceğimi biliyorum)

The closer you get to the meaning,the sooner you know that you're dreaming...
Sayfanın En Üstüne Git

Milamber
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1412

İletim - 24/10/2004 :  13:05:24  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
dial up daha pahalı hatta aşırı derecede saati ne kadar bilmiyorum ama çok yüksek olduğu belli adsl ucuzlayacak 40m inecek 256
türktelekoma rakip çıksın inadına normal tel i bile kullanmıyacam ayıptır ya
Sayfanın En Üstüne Git

CeLLaT
Seçkin Üye

Turkey
İleti 926

İletim - 24/10/2004 :  15:25:42  Bilgileri Göster  CeLLaT için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadaşlar bendede 49 milyon (256k) sabit adsl hattı var.Ben herkesin (haftada 1 saat internet kullananlar hariç) adsl'ye geçmesi taraftarıyım dünyanın hiçbir yerinde bu kadar çok para verip bu kadar yavaş bir dial-up bağlantı sahibi olan bir millet yok.
Daha yeni aldığım için pek farkedemedim ama daha adsl'nin daha güvenli olduğunu söylüyorlar.Modemin içinde firewall varmış ne kadar doğru bilemiyorum.
Adsl'nin en sevdiğim özelliklerinden biri aynı hat üzerinden,internet bağlıyken,telefonla konuşabilmeniz.
Sorduğun soruya gelicek olursak gerçekten kullanıcıya göre değişir hergün günde 3 saat bağlanan bir insana adsl daha ucuz ve daha hızlı gelecektir ama 3-4 günde bi yarım saat bana yeter diyenlere daha pahalı olacaktır hesabı kitabı yapmak lazım.
Çok bağlanmasanız bile elinizin altında 24 bağlı bir internet bulunması bambaşka bişey doğrusu.Tabi hız farkını da unutmamak lazım.
Emektar 56k dial-up bağlantım ile download hızım 5kb\sn oldu mu yüzüm gülerdi.Şimdi 10-20kb\sn arası gidip geliyor.
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000