AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 İnternet Mecrası
 ek$i sözlük hakınnda

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
Artist İletim - 26/07/2006 : 12:58:33
Ek$i Sözlük'te nasıl entry giriliyor? Okur oldum olmuyor. Yazar olmak mı lazım lazımsa nasıl yazar olunuyor?
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
MetFC İletim - 28/07/2006 : 17:10:50
Ben bi kaç sene önce entry yazabildiğimi hatırlıyorum. Hatta iki - üç ay boyunca yazmıştım. Fakat öyle yazar alımı - yazar çıkarımı gibi bir sistemi olduğunu bilmiyordum, forum gibi sanıyordum sonra bi kaç ay girmeyince üyeliğim iptal falan olmuş veya atmış olabilirler beni :) Zira orada da üst düzey yazarlar var, çok eskiler ve editörü var. Bunlarla bir fikir ayrılığına düşersen, editörün dediğine katılmazsan seni keyfi olarak bile atabiliyorlar. Hatta bu olayla ilgili bi makale bile yazılmıştı. Bizim bildiğimiz gerçek anlamda bir gazete yazarı, editörle aynı fikirde olmayınca üyeliği iptal edilmiş sanırım.
R_Van Der VAARTTT İletim - 27/07/2006 : 14:03:56
Ya ben sekizinci nesil yazar alımları başladı diye biliyordum ... Hatta en son baktığımda 34'e ulaşmış yazar sayısı, ama orda tutunmak kolay değil elbet.Bir de ona benzeyen www.privatesozluk.com var, onlar yine yazar alımını başlattılar.Ekşi tarzında o da.
CrAzY_IVAN İletim - 26/07/2006 : 20:47:22
ek$i sözlük'ü çok takip eden biri değilim, arada sırada üyelik için kayıt açtıklarını biliyorum ancak uzun zamandır olmuyor sanırım böyle bir şey. Yazar olmak için edindiğim bilgilerden birisi, çok aktif bir "okur" olmak. Okurun puanlama gibi yetkileri var sanırım, bol bol zaman geçirdikçe bu şekilde yazar olabilme şansını yakalıyorsun duyumlarıma göre :)
Artist İletim - 26/07/2006 : 14:05:35
Tarihleri nereden öğreniyorum?
fatih52 İletim - 26/07/2006 : 13:15:22
Sanırım belli bir tarihleri var, o tarihte kayıt oluyorsun sonra çaylak takılıyorsun çaylaklıktan da kurtulmak için 10 tane entry yazıyorsun beğenilirse yazar oluyorsun böyleydi galiba.:S
Ya da hiç uğraşma Malazgirt'e kitap yolla direk yazar ol.:)
Bir de sen oraya entry yazabilcek kadar bilgi birikimine sahip misin?Uçurmasınlar sonra.:)

0.03 Snitz Forums 2000