AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 İnternet Mecrası
 ek$i sözlük hakınnda
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

Artist
Üye

Turkey
İleti 338

İletim - 26/07/2006 :  12:58:33  Bilgileri Göster  Artist'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Ek$i Sözlük'te nasıl entry giriliyor? Okur oldum olmuyor. Yazar olmak mı lazım lazımsa nasıl yazar olunuyor?

Msn Türkçesi
Yaşasın Türkçe!!!

fatih52
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1515

İletim - 26/07/2006 :  13:15:22  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Sanırım belli bir tarihleri var, o tarihte kayıt oluyorsun sonra çaylak takılıyorsun çaylaklıktan da kurtulmak için 10 tane entry yazıyorsun beğenilirse yazar oluyorsun böyleydi galiba.:S
Ya da hiç uğraşma Malazgirt'e kitap yolla direk yazar ol.:)
Bir de sen oraya entry yazabilcek kadar bilgi birikimine sahip misin?Uçurmasınlar sonra.:)
Sayfanın En Üstüne Git

Artist
Üye

Turkey
İleti 338

İletim - 26/07/2006 :  14:05:35  Bilgileri Göster  Artist'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Tarihleri nereden öğreniyorum?

Msn Türkçesi
Yaşasın Türkçe!!!

Sayfanın En Üstüne Git

CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191

İletim - 26/07/2006 :  20:47:22  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ek$i sözlük'ü çok takip eden biri değilim, arada sırada üyelik için kayıt açtıklarını biliyorum ancak uzun zamandır olmuyor sanırım böyle bir şey. Yazar olmak için edindiğim bilgilerden birisi, çok aktif bir "okur" olmak. Okurun puanlama gibi yetkileri var sanırım, bol bol zaman geçirdikçe bu şekilde yazar olabilme şansını yakalıyorsun duyumlarıma göre :)
Sayfanın En Üstüne Git

R_Van Der VAARTTT
Seçkin Üye

Turkey
İleti 419

İletim - 27/07/2006 :  14:03:56  Bilgileri Göster  R_Van Der VAARTTT'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Ya ben sekizinci nesil yazar alımları başladı diye biliyordum ... Hatta en son baktığımda 34'e ulaşmış yazar sayısı, ama orda tutunmak kolay değil elbet.Bir de ona benzeyen www.privatesozluk.com var, onlar yine yazar alımını başlattılar.Ekşi tarzında o da.

Yağmurlu, bir günde, görmüştüm seni
Üstünde, çubuklu, formalar vardı
Bir anda, tutuldum, aşık oldum ben
Hayatın, anlamı, Siyah-Beyaz'dı.
Ölümle, yaşamı, ayıran çizgi ..
Siyahla, Beyazı, ayıramaz ki,
Her yolun, sonunda, ölüm olsa da,
Sevenleri kimse ayıramaz ki !!
Sayfanın En Üstüne Git

MetFC
Üye

Trinidad and Tobago
İleti 431

İletim - 28/07/2006 :  17:10:50  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Ben bi kaç sene önce entry yazabildiğimi hatırlıyorum. Hatta iki - üç ay boyunca yazmıştım. Fakat öyle yazar alımı - yazar çıkarımı gibi bir sistemi olduğunu bilmiyordum, forum gibi sanıyordum sonra bi kaç ay girmeyince üyeliğim iptal falan olmuş veya atmış olabilirler beni :) Zira orada da üst düzey yazarlar var, çok eskiler ve editörü var. Bunlarla bir fikir ayrılığına düşersen, editörün dediğine katılmazsan seni keyfi olarak bile atabiliyorlar. Hatta bu olayla ilgili bi makale bile yazılmıştı. Bizim bildiğimiz gerçek anlamda bir gazete yazarı, editörle aynı fikirde olmayınca üyeliği iptal edilmiş sanırım.

When A Man Lies, He Murders Some Part of the World
These are the Pale Deaths Which Men Miscall Their Lives
All These I Cannot Bear to Witness Any Longer
Cannot the Kingdom of Salvation Take Me Home?
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000