AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Siyaset Bilimi & Tarih
 Butun devletlerimiz neden yıkıldı??

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
archer_elf İletim - 05/02/2006 : 21:15:20
Biraz uzun oldu biliyorum uzun yazıları pek okumuyorsunuz ama bence bunu okuyun!EVET hepsinin yıkılma nedeni baska devletlerin burnunu işimize sokarak bizi bolmesidir.Hep boyle olmusdur bizi birbirimize dusurmuslerdir.Birgun cinliler bunları nasıl boleriz diye dusunurken akıllarına buyuk ve gosterişli bir tası hediye olarak istemek gelmiş.Tabı cinlilerin arasında kaybolmaktan korkan turkler de bunu kabul etmiş.Adamlar bunu alınca bir taraf o bizim vatanımızın bir parcasıydı neden verdiniz demiş.Diğer taraf ise onlar cok fazla eger savas acıpta orayı ele gecirsek bile nufusları arasında kayboluruz diye yanıtlamıs.Yok boyle yok sole derken devlet yıkılmıs.Simdi ne fark eder sen farklı kokenlisin sen soylesin diye bizi bolmeye calısıyorlar.İkinci fark ise bu sefer cinliler değil abd,almanya,ingiltere gibi ulkelerin oldugu bir grup bizi bolmeye calısıyor.
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
DarthSelo İletim - 07/02/2006 : 10:42:24
tüm dünyanın yanlışı amerikaya göz yummak.. ne la bu adam gelcek, sömürcek, diplomasiyle iç içişeri karıştırcak.. ekonominin içine etçek.. sana karşı olanları desteklicek.. büyük müttefiklikleri birbirine düşürcek.. üstüne bi de senn kendi kaynaklarını kullanmanı engellicek.. bunu göremeyen kördür bence yada tam anlamıyla süzme salaktır.. bunu görüp te bişi yapmayan, b*k yolunda insanların birbirine düşman olmasını izleyen, sadece buna seyirci kalan daha da beterdir...
umutcanuguz İletim - 06/02/2006 : 17:30:14
Ben bunu Kürtleri desteklemekten çok kullanmak,sömürmek gibi görüyorum.Petrol bölgelerinde bir Kürt devleti yaratıp Türkiye'den alamadığı bazı imtiyazları Kürtlerden almak istiyorlar.Barzani de zamanında Turgut Özal'a siz bizim babamızsınız dediğini unuttu herhald.
archer_elf İletim - 06/02/2006 : 17:14:00
Maalesef boyle!Ayrıca kurtlerin isimlerini yasaklamızı ve buna benzer seyleri yapmamızı amerika soyledi.Simdide kurtlerin arkasında ve kurtlerin de bu sayede yaptıkları seylerde biraz da olsa hakkı var.İstegim bir an once dostluk kurup bundan kurtulmaktır.Atamın emaneti bu kadar kısa suremez!!
Artist İletim - 06/02/2006 : 16:32:33
Eskiden Yunanlıları şimdide Kürtleri destekliyolar bizimle savaş yapmaları için...
wolverine İletim - 06/02/2006 : 16:30:23
evet şimdide ne kadar uğraşıyolar bizi yıkmak için eskiden sağ-sol,alevi sunni olayını tetikledileri şimdide türk-kürt kavgası yaratmaya çalışıyorlar

0.04 Snitz Forums 2000