AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Siyaset Bilimi & Tarih
 Butun devletlerimiz neden yıkıldı??
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

archer_elf
Üye

Turkey
İleti 43

İletim - 05/02/2006 :  21:15:20  Bilgileri Göster  archer_elf'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Biraz uzun oldu biliyorum uzun yazıları pek okumuyorsunuz ama bence bunu okuyun!EVET hepsinin yıkılma nedeni baska devletlerin burnunu işimize sokarak bizi bolmesidir.Hep boyle olmusdur bizi birbirimize dusurmuslerdir.Birgun cinliler bunları nasıl boleriz diye dusunurken akıllarına buyuk ve gosterişli bir tası hediye olarak istemek gelmiş.Tabı cinlilerin arasında kaybolmaktan korkan turkler de bunu kabul etmiş.Adamlar bunu alınca bir taraf o bizim vatanımızın bir parcasıydı neden verdiniz demiş.Diğer taraf ise onlar cok fazla eger savas acıpta orayı ele gecirsek bile nufusları arasında kayboluruz diye yanıtlamıs.Yok boyle yok sole derken devlet yıkılmıs.Simdi ne fark eder sen farklı kokenlisin sen soylesin diye bizi bolmeye calısıyorlar.İkinci fark ise bu sefer cinliler değil abd,almanya,ingiltere gibi ulkelerin oldugu bir grup bizi bolmeye calısıyor.

Bu milletin yaratıcılığına hayranım!Baska kimse ATATURK'un İlkelerini bu kadar bolemez!

DarthSelo
Üye

İleti 189

İletim - 05/02/2006 :  21:44:16  Bilgileri Göster  DarthSelo'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
katılıyorum... fakat bizi bir arada tutmakla yükümlü kimseler; üniversitelere tübanlı girişle, sadece kadınlara özel otobüslerle, ağız dalaşıyla, mal varlığı tartışmalarıyla, abzürt abzürt alanlara kendi yandaşlarını sokmakla, en başta da Atatürk'ün bize koruyun diye emanet ettiği ilkeleri, hiçe saymakla uğraşıyor...

---------
Alea Iacta Est
Sayfanın En Üstüne Git

ArcHAng3L
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 05/02/2006 :  22:09:52  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bir çoğunda veraset sistemi etkili olmuştur sadece o şekil dış baskı değil
Sayfanın En Üstüne Git

Artist
Üye

Turkey
İleti 338

İletim - 06/02/2006 :  15:08:43  Bilgileri Göster  Artist'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Devletlerimizi yıkan en büyük etken kut anlayışı ve veraset sistemi olmuş.

Msn Türkçesi
Yaşasın Türkçe!!!

Sayfanın En Üstüne Git

wolverine
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1359

İletim - 06/02/2006 :  16:30:23  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
evet şimdide ne kadar uğraşıyolar bizi yıkmak için eskiden sağ-sol,alevi sunni olayını tetikledileri şimdide türk-kürt kavgası yaratmaya çalışıyorlar

Bazıları büyük doğar,bazıları büyüklüğü kazanır,bazılarınada büyüklük yakıştırılır

İkbal devrinde sahip olmadığın meziyetlerden dolayı övenler, Güç devrinde sahip olmadığın günahlarla suçlyacaklarından şüphe etme...

Biz türklerin viyana'ya kadar gitmesinin nedeni haçlılara iade-i ziyaretdendir
Sayfanın En Üstüne Git

Artist
Üye

Turkey
İleti 338

İletim - 06/02/2006 :  16:32:33  Bilgileri Göster  Artist'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Eskiden Yunanlıları şimdide Kürtleri destekliyolar bizimle savaş yapmaları için...

Msn Türkçesi
Yaşasın Türkçe!!!

Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000