Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
K O N U ı N C E L E M E
RoM3o
İletim - 01/08/2005 : 09:02:07 Bir kere ogame falan demeyin kağıt üstü olmayan oyunlardan bahsediyorum RoTR,Knight vede Night online gibi ayrıca nerden indirebileceğinide yazın :D hadi bakalım yorumlarınız....
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada)
hurda2323
İletim - 02/11/2005 : 03:03:34 arkadaşlar herşey güzelde ben ko oynuyorum bundan başkada online oyun bulamıyorum bana açık yol gösterirmisiniz normalde oyun oynayan biri değilim ama stratejik oyunları seviyorum ko da stratejik değil bana güzel kafa çalıştıracak oyun öneren varmı? ve nasıl bulacam. teşekürler
_GeWeZe_
İletim - 29/10/2005 : 09:28:13 arklar knight online canavar kesince insanı bayar ama savaşta gökten nova yağması sonra CZ de party e girip ölmek harika bişe tavsiye ederim.
Action_See
İletim - 15/08/2005 : 11:09:47 selam beyler siz online oyunu ariyorsunuz ya ben size bir kac tane soyleye bilirim. bende en iyisi olan 1.RYL2(Risk Your Life)bu oyun bende en iyi online oyunu 2.mu online yaklasik 1.5 2 yildir bu oyunu oynadim bir cok serverlarda ünüm gecti 3.world of warcraft buda manyak oyundur ama stratejin mukemmel olmasi gerekiyor. 4.knight online bu oyunu 2 aya yakin oynuyorum. ama oynamasini bilenlere ve oyunda zevk almasini bilenlere iyi ir oyun. daha cok bilgi icin bana soru sorabilirsiniz
RoM3o
İletim - 01/08/2005 : 21:12:39 omersinan burada soruma dikkat et sonunda yorumlarınız diyor yorunmun DEMİYOR.....Ayrıca KO bencede güzel ama benim fovorim RoTR..
Kyoshi
İletim - 01/08/2005 : 15:17:31 Kötü mü işte ne güzel...Kendi insanlarımızla oynuyoruz.Hem zevkler tartışılmaz...Sen WOW u daha çok seversin, ben KO yu....