Bir kere ogame falan demeyin kağıt üstü olmayan oyunlardan bahsediyorum RoTR,Knight vede Night online gibi ayrıca nerden indirebileceğinide yazın :D hadi bakalım yorumlarınız....
Bence World of Warcraft en mükkemmel online oyun(mmorpg). Bende yok ama bi abimde vardı oynarken seyretmiştim bayıldım oyuna kesinlikle mükemmel. Bu tür oyunlar hakkında daha detaylı bilgi istersen mmorpg.com sayfasına bak bu sayfa sır bu tür oyunlar için.
Dalga mı geçiyosun bence en berbatı Knight Online oyunun hiçbir amacı yok 3 tane karakterden birini seç adam öldür o kadar basit topu topu 20 tane yaratık var harita minicik neresi güzel bu oyunun?
Hayır dalga geçmiyorum...Ben fikrimi söyledim...İnsan hangisinden en çok zevk alıyosa onu söylemeli ...Ben de en çok KO dan zevk alıyorum...Bir sürü insan da zevk alıyorki bu kadar çok oynayan var ...
Dalga mı geçiyosun bence en berbatı Knight Online oyunun hiçbir amacı yok 3 tane karakterden birini seç adam öldür o kadar basit topu topu 20 tane yaratık var harita minicik neresi güzel bu oyunun?
Verdiğin cevap konuyla alakalımı şimdi? Adam ordan istediği oyunu söyleyebilir sen eleştiremezsin oyunu. Burdaki konunun amacı o değil lütfen hangi konuda olduğuna dikkat et. Ben bu arada knight online oynuyorum ama heralde WoW a da bir bakacağım.