AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Kurulum Gerektiren Online Oyunlar Genel
 YU-Gİ-OH TÜRK

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
enes ekinci İletim - 27/05/2009 : 18:53:25
arkadaşlar harika bir oyun bence sizde deneyin.size adresi vericem ve eğlenceyi tadıcaksınız.onlıne oynanabilio.ama siteye üye olmalısınız.reklam amaçlı degildir onlıne oynamak istiyosan üye olcan istemiosan normal oynucaksın.burda düellolar yapiyorsunuz.ve kazandıgnız düellolar sonucu yeni bir kart kazanıyorsunuz. match düele girip tüm düelloları kazanırsanız 3 yeni kart ve 1 yıldız veriyor ve dereceniz artiyor.tabi rakibinde oyunda zorlaşıyor

Alternatif olarak
www.sendspace.com/file/1autq8 adresinden de oyunu indirebilirsiniz. (İndirmek için sayfanın aşağısındaki www.yugiohturk.com.zip yazısına tıklayınız.)
((TAMAMİYLE ALINTI DEGİLDİR))
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
enes ekinci İletim - 31/05/2009 : 14:00:56
arkadaşlar şimdi www.sendspace.com/file/1autq8 bu adrese tıklayıp siteye giriyoruz.sonra en allta yu-gi-oh zip ona tıklıyoruzz.hemen görürsünüz.indirmeye baslioruz yoksa yu-gi-oh zip bir adres değil ben size yanlış taktim etmemişimde anlamayanlar 0olaiblirdiye birde ben anlatam dedi
enes ekinci İletim - 31/05/2009 : 13:58:00
yönetici abi ilgilendiğin için saol arkadaşlar.
Palad1n İletim - 30/05/2009 : 00:27:40
Kopyaladığım hali çıkmıyor.Tüm halini kopyalayıp "www.yugiohturk.com.zip" target="_blank">" kısmını silerek ulaşabilirsiniz.

Palad1n İletim - 29/05/2009 : 08:54:27
Hayır, çalışıyor.
www.yugiohturk.com.zip" target="_blank">http://fs03n4.sendspace.com/dl/01b6ee6aaae71bc5a494d610b69040f4/4a1f786f4719d491/1autq8/www.yugiohturk.com.zip direkt link, burdan dene
numlock1990 İletim - 28/05/2009 : 20:16:07
Link K ırık Galiba...

0.03 Snitz Forums 2000