|
Yazar |
Konu  |
enes ekinci
Üye

Turkey
İleti 92 |
İletim - 27/05/2009 : 18:53:25
|
arkadaşlar harika bir oyun bence sizde deneyin.size adresi vericem ve eğlenceyi tadıcaksınız.onlıne oynanabilio.ama siteye üye olmalısınız.reklam amaçlı degildir onlıne oynamak istiyosan üye olcan istemiosan normal oynucaksın.burda düellolar yapiyorsunuz.ve kazandıgnız düellolar sonucu yeni bir kart kazanıyorsunuz. match düele girip tüm düelloları kazanırsanız 3 yeni kart ve 1 yıldız veriyor ve dereceniz artiyor.tabi rakibinde oyunda zorlaşıyor
Alternatif olarak www.sendspace.com/file/1autq8 adresinden de oyunu indirebilirsiniz. (İndirmek için sayfanın aşağısındaki www.yugiohturk.com.zip yazısına tıklayınız.) ((TAMAMİYLE ALINTI DEGİLDİR))
|
Dünya
Bildiğiniz gibi insanoğlu dünyasını yaşama kaynağını bu harika gezegeni yok ediyor.Bunu önlemeliyiz.Bir gün evet diyip sonra bırakmamalıyız.Ben formun bu konuya destek olmasını istiyorum.Benim yanımda kalın.Bir çok onlıne alanda dünyamızı korumak için her zaman ayakta duralım. Çünkü burası bizim yuvamız
|
|
Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591 |
İletim - 27/05/2009 : 19:19:27
|
Linkin boyutuna ve açıklamaya bakılırsa Joey: The Passion'dan bahsediyorsun sanırım. Aslında oyun hem multi, hem de single olarak oynanabiliyor. Seviye arttıkça rakibiniz Joey'nin de kafası çalışmaya başlıyor ve destelerin dengesine göre zorlu mücadeleler yaşanabiliyor.
Online oynamak için hamachi kullanıp single'da Joey'ye yaptıklarınız gibi arkadaşınızla düellolar yapabilirsiniz. |
Deniz, kum, güneş <3
"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011 |
 |
|
numlock1990
Üye

Turkey
İleti 244 |
İletim - 28/05/2009 : 20:16:07
|
Link K ırık Galiba... |
(¯`·._.·[R|ZA HÂN ¥lLMAz]·._.·´¯)®©™
|
 |
|
Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591 |
İletim - 29/05/2009 : 08:54:27
|
Hayır, çalışıyor. www.yugiohturk.com.zip" target="_blank">http://fs03n4.sendspace.com/dl/01b6ee6aaae71bc5a494d610b69040f4/4a1f786f4719d491/1autq8/www.yugiohturk.com.zip direkt link, burdan dene |
Deniz, kum, güneş <3
"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011 |
 |
|
Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591 |
İletim - 30/05/2009 : 00:27:40
|
Kopyaladığım hali çıkmıyor.Tüm halini kopyalayıp "www.yugiohturk.com.zip" target="_blank">" kısmını silerek ulaşabilirsiniz.
|
Deniz, kum, güneş <3
 |
|
enes ekinci
Üye

Turkey
İleti 92 |
İletim - 31/05/2009 : 13:58:00
|
yönetici abi ilgilendiğin için saol arkadaşlar. |
Dünya
Bildiğiniz gibi insanoğlu dünyasını yaşama kaynağını bu harika gezegeni yok ediyor.Bunu önlemeliyiz.Bir gün evet diyip sonra bırakmamalıyız.Ben formun bu konuya destek olmasını istiyorum.Benim yanımda kalın.Bir çok onlıne alanda dünyamızı korumak için her zaman ayakta duralım. Çünkü burası bizim yuvamız
|
 |
|
Konu  |
|
|
|
|