|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
NİCKYOK |
İletim - 28/10/2007 : 19:27:02 İşte bu oyun çıklaı baya olmadı.Battleon ve dragonfable oyunlarının aynı motor kulllanılıyor.Fakat bu oyun daha değişik robotlar savaşıyor.TRANSFORMEERS filmini izleyen bilir.Elinizde makinalı,pompalı,roketatar,lazer gibi silahlar olabilir.Bu oyunda yapmanız gerekn bir karakter seçip kapıştırmak ve lwl atlatmak.Uzay mekiği bile kullanabiliyorsunuz.Oyunun en ilginç özelliklerinden biride her üyenin kendine ait bir ID NUMARASI oluyor.ilk bölümde bir atari masası var oraya yazıp online olarakta savaşıyorsunuz:arkadaş,vb. Daha ne duruyosunuz.İİİİİNNNDDDDİİİRRRMMMMEEEEYYYYYEEE HİİİİİÇÇÇÇÇÇ GGGGEEERREEEEKKK YYOOKKK.
www.mechquest.com girip,kayıt oluyosunuz.(SİZ KAYIT OLUNCA BANA EKSTRADAN BİŞEY VERMİO SÖLİİM)ve oynuyosunuz ben 3 lwlim konu 40 kişi barajını aşarsa burada 40 kişilik bir turnuva oluşturalım her saat iki kişi kapışsın.ve kazananlara ödül olsun(bu benim fikrim
|
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
Bywarlord |
İletim - 05/12/2007 : 15:09:25 Abiler Yardım... Skill Point Nerde Dolduruz... |
numlock1990 |
İletim - 23/11/2007 : 17:41:31 bu oyun premium istiyor arkadaşlar sizde premium oldunuzmu oyunda... |
ustaakcan |
İletim - 18/11/2007 : 10:40:36 orda mekik sürmeye giden yoldaki adamdan gidiyosun benim level 8 oldum sıkıyo |
NİCKYOK |
İletim - 13/11/2007 : 21:56:18 mekikten nasıl çıkılıyor? mekiği sürdüğün yer var ya hani taşları kırdığın yer ordaki adamın yanında bir adam daha var onlşa konuş ondan sonra ordaki yerlere tıkla bi saraya gidiceksin (bunları yapman için lwl3 olman lazım)ordan sonra kasarsın. |
muratix |
İletim - 13/11/2007 : 16:41:51 Mekikten nası dışarı çıkılıyor acaba?  |
|
|
|