|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
kobebryant |
İletim - 11/07/2007 : 20:04:18 online dövüş oyunu gibi bişe çok güzel bi oyun herkese tavsiye ederim ninja savaşlarına benzer savaşlar yapılıo takımlı ya da deatmatch oyunda golem war,stage,solo deatmatch,boss war gibi modlar war istediğiniz modda oyun kurabiliyorsunuz yanlız sölim level kasması biraz zor hatta knight'a oranla çok zor.download için tam adres bilmiyorum ama google'a rakion yazın ilk çıkana girin orda gerekli bilgiler war (download fln yazıo ztn)oyunu indirecek olanlara da bi tavsiye gündüz girecekseniz europe 1 serverına gece girecekseniz canada server'ına girin bunlar en kalabalıkları |
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
raidon93 |
İletim - 13/08/2007 : 11:29:44 Off tamam her iki oyunda çok güzel kendi bölümlerinde oldumu şimdi tartışmayın lütfen pls..:S |
Palad1n |
İletim - 28/07/2007 : 19:16:33 Ya lütfen sus çünkü gittikçe uzaklaşıyorsun dediğim şeyden. Diyorum ki, ROOM SİSTEMLİ BİR OYUNDA GENELDE KASMAK GİBİ BİR AMAÇ YOKTUR MİLLET ZEVKİNE GELİR VE OYNAR GENELDE BOŞTUR VE ZİLYON TANE SERVER OLDUĞU İÇİN GİRİŞ KOLAYDIR. ROOM SİSTEMLİ OYUNDA HER SERVERDA AYNI ADAMLA AYNI ŞEKİLDE OYNARSIN. KNİGHT GİBİ MMORPG'LERDE İSE HIRSTAN GENELDE İNSAN GİRİNCE ÇIKMAZ VE HERKES KENDİ SERVERINDA OYNADIĞINDAN SERVERLARA DAĞILMAZ YÜK. O YÜZDEN GENELDE DOLUDUR! |
batmanbatu |
İletim - 28/07/2007 : 18:33:21 Tabi överim.Hem daha kolay giriş yapılıyor hemde istediğimiz türe savaş yapıyoruz o room tabanlı serverlarda...Knight'ta servera girdiğinde her zaman yaptıklarını yapıyorsun ama bunda öyle değil anlatamadım galiba. |
Palad1n |
İletim - 27/07/2007 : 10:29:25 Knight ile rakion arasında uzaktan yakından ucundan kıyısından orasından burasından hiç bir alaka yok ve sen bu iki oyunu kıyaslıyorsun. Servera girişte room tabanlı bir online oyunun girişini övüyorsun |
batmanbatu |
İletim - 27/07/2007 : 10:03:34 En azından bunda sürekli savaş var Knight'ta oturup birinin tezgaha koyduğun malzemeyi satın almasını beklemekten sıkıldım.Bunda öyle değil round bitince hem para hem ex geliyor ve girmek söylediğin kadar zor dağil.
Knight daha mı iyi?Knight'ta oyuna girmenin bundan daha zor olduğunu hatırlatsam belki Rakion hakkındaki yorumların değişir...
Rakion'da Knight'ta olduğundan daha çok amaç var.Mesela;Knight'ta sadece ex ve para kasıp oyunda yükseğe çıkmak ama bunda golemini korumaya çalışıyosun karşı takımın golemini yatırıyosun ama Knight'ta böle birşey yok(bu sadece golem wardaki amaç söyleyeyim.). |
|
|
|