|
Yazar |
Konu  |
kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597 |
İletim - 11/07/2007 : 20:04:18
|
online dövüş oyunu gibi bişe çok güzel bi oyun herkese tavsiye ederim ninja savaşlarına benzer savaşlar yapılıo takımlı ya da deatmatch oyunda golem war,stage,solo deatmatch,boss war gibi modlar war istediğiniz modda oyun kurabiliyorsunuz yanlız sölim level kasması biraz zor hatta knight'a oranla çok zor.download için tam adres bilmiyorum ama google'a rakion yazın ilk çıkana girin orda gerekli bilgiler war (download fln yazıo ztn)oyunu indirecek olanlara da bi tavsiye gündüz girecekseniz europe 1 serverına gece girecekseniz canada server'ına girin bunlar en kalabalıkları |
|
batmanbatu
Üye

Turkey
İleti 292 |
İletim - 11/07/2007 : 21:23:42
|
Ben bunun hakkında konu açmıştım ama neyse
Birşey söyleyeceğim europe 2 ye dikkat etmedin galiba genellikle orası en kalabalık yer oluyor.
Oyunun tek kötü yanı serverlara girerken çektiğimiz işkence...
Bu arada en çok ex veren golem war,en çok para veren deathmatch,solo kestiğiniz adam sayısının 2 katı para ve ex veriyor,görevleri ne kadar hızlı bitirirseniz o kadar çok para ve ex gelir,boss warı hiç oynamadım o yüzden ne kadar ex ve para getirdiğini bilmiyorum ama genellikle lwl kasmak isterseniz golem wara girin...
Knight'ı havada karada geçeceğinide söyleleyim... |
Bir gün yanına geleceğim bir elimde gül,bir elimde silahla.Ya o gülü alıp benimle olursun,ya da o silahı alıp beni vurursun!!! |
 |
|
kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597 |
İletim - 11/07/2007 : 21:54:23
|
kusura bakma ya senin konu açtığını bilmiyordum diğer konulara hiç dikkat etmeden dallama konu açtım özür dilerim :D bu arada ben oyun modlarının nasıl oldugunu acmamıstım sölediin icn de saul :D |
 |
|
Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591 |
İletim - 11/07/2007 : 22:32:00
|
Bu oyunu knightla kıyasladın ya ne diim xD Diğer konuda dediğim gibi oldukça garip bir sistem. Güzel bir lagchecker var ama bunun yüzünden genelde oyun oynayamıyorsunuz. Ve biraz hantal bir oynanışı var |
Deniz, kum, güneş <3
"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011 |
 |
|
batmanbatu
Üye

Turkey
İleti 292 |
İletim - 27/07/2007 : 10:03:34
|
En azından bunda sürekli savaş var Knight'ta oturup birinin tezgaha koyduğun malzemeyi satın almasını beklemekten sıkıldım.Bunda öyle değil round bitince hem para hem ex geliyor ve girmek söylediğin kadar zor dağil.
Knight daha mı iyi?Knight'ta oyuna girmenin bundan daha zor olduğunu hatırlatsam belki Rakion hakkındaki yorumların değişir...
Rakion'da Knight'ta olduğundan daha çok amaç var.Mesela;Knight'ta sadece ex ve para kasıp oyunda yükseğe çıkmak ama bunda golemini korumaya çalışıyosun karşı takımın golemini yatırıyosun ama Knight'ta böle birşey yok(bu sadece golem wardaki amaç söyleyeyim.). |
Bir gün yanına geleceğim bir elimde gül,bir elimde silahla.Ya o gülü alıp benimle olursun,ya da o silahı alıp beni vurursun!!! |
 |
|
Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591 |
İletim - 27/07/2007 : 10:29:25
|
Knight ile rakion arasında uzaktan yakından ucundan kıyısından orasından burasından hiç bir alaka yok ve sen bu iki oyunu kıyaslıyorsun. Servera girişte room tabanlı bir online oyunun girişini övüyorsun |
Deniz, kum, güneş <3
"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011 |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|