|
|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
| K O N U ı N C E L E M E |
| batmanbatu |
İletim - 07/01/2007 : 08:52:18 Arkadaşlar oyun çok basit.Üye olduktan sonra giriş yapıyoruz.sonra bize birşeyler diyor.Dedikten sonra Create a Character diyoruz.Sonra adamımızın türünü seçiyoruz(mage,warrior ve rogue).Zırhının yada giysisinin rengini ayarladıktan sonra Create diyoruz.yarattığımız adam lvl 1 olarak geliyor.Yukarıda Create a Characteryazan yerde artık adamımızın ismi yanındada türü yazıyor.Oraya tıklıyoruz.Play tuşuna basıp oyuna başlıyoruz.Adam tıkladığımız yere gidiyor.Yaratıkları öldürüyoruz.Exp toplayıp lvl atlıyoruz.Değişik kulübelerden canımızı arttırabiliriz.Bu kulübelerdeki insanlarla konuşup değişik ve karşımıza nadiren çıkan güçlü canavarlarla dövüşebiliriz.Ben bu oyunu 6 aydır oynuyorum,hayranıyım ve hala lvl 9 um.Lvl 9 olana kadar canım çıktı.Bu oyun bazı bilgisayarlarda çalışmaz.Bu arada sitesi www.dragonfable.com .DragonAmulet adı verilen şeyleri almak için premium hesap(paralı oyun) lazım.Premium hesapı kaleden alabilirsiniz.Yukarıdaki tabelada pvp li birşey yazıyor.Oradan başka oyuncularla savaşabilir ve rankınızı yükseltebilirsiniz.Yeni başlayan arkadaşlar için tavsiyem Rabina Hood'un ormanıdır.Orada Sneevil denilen yaratıklarla dövüşürsünüz.Bu oyunun kısaca açıklaması Knight Online'ın bi alt seviyesi olabilir.Sorularınızı bekliyorum.Bu oyunu oynayanlar varsa onlara bir sorum olacak.Sizce en güçlü silah hangisi?Benim bu sorunun cevapına çok ihtiyacım var.Help me!!! Cevaplarınızı bekliyorum. |
| 5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
| Dark Shade |
İletim - 15/10/2007 : 16:35:31 Orda Hiç Kimse Yok mu |
| Dark Shade |
İletim - 15/10/2007 : 16:16:25 ayrıca size bir site önereceğim http://www.travian.com.tr/?uc=tr10_95107 güzel bir oyun ama zor |
| Dark Shade |
İletim - 15/10/2007 : 15:49:17 Amuleti bi yapamadım gitti |
| Dark Shade |
İletim - 15/10/2007 : 15:45:49 Ben hiç sıkılmadım hep yaptım |
| serdar95 |
İletim - 15/10/2007 : 15:41:00 dragon fable hilesini yaptım sonra sıkıldım |
|
|
|