AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Kurulum Gerektiren Online Oyunlar Genel
 Mutlaka Okuyun İnanılmaz Bir Oyun İddialıyım

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
mertc İletim - 18/01/2006 : 20:57:41
Endless online knight turu bir oyundur knighttan farkı bu oyunda amac sadece kesip biçmek degildir bu oyunda bar banka cafe manav kilise arena cami pasaj ev bakanlık krallık gibi mekanlarda vardır harita cok genistir ve ulkeden ulkeye gecmek için pasaport gerekir ulkeler arası kriz savas yasanabılır ulkelerın kralları en yuksek levellı kısılerdır sehırde en yuksek level kımse o kral tahtına oturur diger krallıklarla savas cıkabılır asker esnaf bankacı gıbı kısılerde vardır endless-onlineda 1 lvl olana dek cok kucuk bir mekanda sadece koyunların oldugu bir mekanda koyun kesersiniz 1ll olunca opradan cıkabılırsınız cıkınca bı daha geri gidemezsınız ama cıktıgınızda buyuk bir dunya sızı beklemektedir oyun 2boyutludur ama yeni açılacak server 3 boyutlu olacak yani ayrı bir server kurulacak 3 boyutlu olarak ayrıca bu oyun için yapılan sfell adlı program sayesınde bu oyun yuzde yuz kasmıyor ayrıca bu oyun her turlu bılgısayarda en eskısınde bıle hıc kasmadan yuksek kalıte ıle oynanılabılır nihayet oyunun turkiye sitesi gecici olarak acıldı yakında forumda acılacak ayrıca 8mb lık bu oyunu bu siteden yukleyebılırsınız kayıt kısmı oyunun ıcındedır sitenin adresi şu = www.endless-onlinetr.co.nr ayrıca oyunun nasıl oynanacagınıda bu siteden ögrenebilirsiniz
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
batuhanus İletim - 21/02/2008 : 16:02:31
alıntı:
emrecan256 tarafından yazılan:

Bebek oyunu lan buu:DD

e tabi bebek oyunu:) ben küçükken oynardım bu oyunu hepte başkasını hacklerdim:D hatırlarım oyunun en zengini olduğumu;)

Evet oyun yabancı(ing)
azkader İletim - 21/02/2008 : 00:24:48
yabanci mi oyun nasil oynaniyor anlamadim
emrecan256 İletim - 19/02/2008 : 18:52:47
Bebek oyunu lan buu:DD
batuhanus İletim - 12/07/2006 : 23:36:12
oyunda yaratık azlığı var biraz koyunu tam kesicem ordan biri büyü atıyo o alıyo expi çok az yaratık çıkıyo
erkek96 İletim - 26/05/2006 : 15:22:28
knıghtın yerini tutamaz ama fena değil knıghta server boş olmuyo bazen oyuna giriyom bide lvl atlamak çoook zor........

0.05 Snitz Forums 2000