AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Kurulum Gerektiren Online Oyunlar Genel
 Mutlaka Okuyun İnanılmaz Bir Oyun İddialıyım
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 8

mertc
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 18/01/2006 :  20:57:41  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Endless online knight turu bir oyundur knighttan farkı bu oyunda amac sadece kesip biçmek degildir bu oyunda bar banka cafe manav kilise arena cami pasaj ev bakanlık krallık gibi mekanlarda vardır harita cok genistir ve ulkeden ulkeye gecmek için pasaport gerekir ulkeler arası kriz savas yasanabılır ulkelerın kralları en yuksek levellı kısılerdır sehırde en yuksek level kımse o kral tahtına oturur diger krallıklarla savas cıkabılır asker esnaf bankacı gıbı kısılerde vardır endless-onlineda 1 lvl olana dek cok kucuk bir mekanda sadece koyunların oldugu bir mekanda koyun kesersiniz 1ll olunca opradan cıkabılırsınız cıkınca bı daha geri gidemezsınız ama cıktıgınızda buyuk bir dunya sızı beklemektedir oyun 2boyutludur ama yeni açılacak server 3 boyutlu olacak yani ayrı bir server kurulacak 3 boyutlu olarak ayrıca bu oyun için yapılan sfell adlı program sayesınde bu oyun yuzde yuz kasmıyor ayrıca bu oyun her turlu bılgısayarda en eskısınde bıle hıc kasmadan yuksek kalıte ıle oynanılabılır nihayet oyunun turkiye sitesi gecici olarak acıldı yakında forumda acılacak ayrıca 8mb lık bu oyunu bu siteden yukleyebılırsınız kayıt kısmı oyunun ıcındedır sitenin adresi şu = www.endless-onlinetr.co.nr ayrıca oyunun nasıl oynanacagınıda bu siteden ögrenebilirsiniz

DeMoN_HuNtEr
Üye

Turkey
İleti 356

İletim - 18/01/2006 :  21:30:09  Bilgileri Göster  DeMoN_HuNtEr'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
güzele benzio. ama bence KNIGHT ın yerini tutamaz

Yıllatılmış senelerin nöbetçileri degil miyiz?
Gardiyan da bendim, hakimin de kendisi ve hapse teslim edilen huzurun gırtlağini ben kestim.
Katil oldum şirretinden müebbetim hürriyete...
Sayfanın En Üstüne Git

mertc
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 21/01/2006 :  17:57:43  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
evet guzel
Sayfanın En Üstüne Git

mertc
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 21/01/2006 :  18:01:01  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
valla kınaytta mekanlar hep aynı ama hemde tek amac kesip biçmek bu kınaytın ole bi yerİni tutarki sen bile şasırır kalırsın ona gore heeee
Sayfanın En Üstüne Git

-eL_Niño-
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1802

İletim - 21/01/2006 :  18:07:48  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
mertc ben yinede üzerime düşeni yapıp uyarıyım yöneticiler (özellikle yedi bela |KRONDOR| ) görmeden hatanı düzelt

1-)art arda msj atma mümkünse üsttekileride bir msjda topla
2-)aynı msjı 5-6 yere birden atma

yoksa üyeliğin kilitlenecek gibime gelio

bLa bLa...
DeatH_SoldieR (M.Ö) || -eL Niño- (M.S)

Tüm umudunuzu kaybetmek özgürlüktür..
Sayfanın En Üstüne Git

mertc
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 21/01/2006 :  18:16:17  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla