|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
FearOfThEDarK |
İletim - 30/05/2008 : 19:26:40 Benim kadrolarım; NBA PG- Rafer Alston(Houston Rockets) SG- Kobe Bryant (Los Angeles Lakers) SF- Lebron James(Cleveland Cavaliers) PF- Kevin Garnett(Boston Celtics) C- Yao Ming (Houston Rockets) Yedeler Chaunsey Billups,Hidayet Türkoğlu,Luis Scola,Pau Gasol,Tracy McGrady,Kevin Durant,Dirk Nowitzki TBL PG-Willie Solomon (Fenerbahçe Ülker) SG-Khaled El-Amin (Türk Telekom) SF-Preston Shumpert (Beşiktaş) PF-Kaya Peker (Beşiktaş) C-Adeleke(Bandemir Banvitspor) Yedekler Apodoca,Haluk Yıldırım,İnanç Koç,Charles Gaines,Semih Erden,Sandro Nicevic,Oğuz Savaş Coachlar: NBA:Gregg Popovic TBL: Ercüment Sunter |
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
kobebryant |
İletim - 02/06/2008 : 17:58:07 Benim kadrom Dodo'yla aynı olur sadece Iverson yerine Steve Nash derim. |
inter_23 |
İletim - 02/06/2008 : 17:46:42 Ki Lebron bu genç yaşında Jordan'ın bütün rekorların egale etti =) |
killer_ar_ar |
İletim - 02/06/2008 : 09:53:05 C - Dwight Howard PF - Kevin Garnett SF - LeBron James PG - Kobe Bryant SG - Tracy McGrady & chris paul |
ShiLMyrO |
İletim - 31/05/2008 : 19:09:03 alıntı: FearOfThEDarK tarafından yazılan:
Dwight Howard çok genç ancak kalitesi,azmi,atletikliği ile öne çıkıyor.
LeBron'da çok genç :) ancak kalitesi, azmi, atletikliği ile oda öne çıkyor.Yannız Howard'a çok faul yapıyolar adamı soğutuyolar oyundan.Bence geleceğin Shaqı. |
FearOfThEDarK |
İletim - 31/05/2008 : 18:52:09 Dwight Howard çok genç ancak kalitesi,azmi,atletikliği ile öne çıkıyor. |
|
|
|