AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor
 Basketbol
 Shaquille O'neal-Shawn Marion, Marcus Banks Takası

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
t.j. İletim - 09/02/2008 : 21:11:27
Bence Shawn Marion gibi genç biriyle Shaq gibi yaşlı birini takas etmek Phoenix için kötü oldu. Çünkü Phoenix'te Amare pivot pozisyonunda güzel bir şekilde oynayabiliyordu.

Miami'ye gelince, Shaq'ın yerini Alonzo Mourning doldurabilir. Marcus Banks ise Miami'de emeklilik yaşı yaklaşan Jason Williams yerine iyi bir guard olabilir.

Arkadaşlar siz bu konuda ne düşünüyorsunuz.
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
kobebryant İletim - 13/02/2008 : 16:20:45
Ya öyle olmasına öyle gerçekten ama Boston'da o kadar kaynak kaldığını hiç sanmıyorum, yani olsa olsa tecrübeli(yaşlı) bir oyuncu için kaynak kalmıştır bende ondan bahsettim zaten. Tecrübeli bir oyun kurucu işe yarayabilir.
-eL_Niño- İletim - 13/02/2008 : 16:13:20
Bence Kidd Nets'teki başarıyı ve uyumu bozma ihtimalini göze alıp Celtics'e gitmez -transfer gerçekleşse ve uyum sağlansa müthiş bir takım oluşur- ama illa ki popüler bir isim olucaksa bence Chris Paul olmalı bu. Garnett ve Paul'un Stockton-Malone ikilisi gibi başarılı olabilecekleri düşüncesinde olmuşumdur hep.
Yoruma açık tabi..
Dodo İletim - 11/02/2008 : 17:20:43
Celtics sermayesi rüzgarla dönseydi eğer Nets'ten Kidd'i veya Phoenix'ten Nash'i, hadi olmadı Nuggets'tan Iverson'ı takıma katmalarını bekleyebilirdim. Ancak bi' takıma Garnett buyurduysa eğer, takımın büyük, marka transferler yapmaya ne ihtiyacı vardır, ne de kaynağı kalmıştır.
kobebryant İletim - 11/02/2008 : 16:00:41
Bu şekilde rahatça idare edebiliyorlar ama illa ki bir oyun kurucu gelecekse büyük bir isim olmasına gerek yok. Yaşlanmaya başlayan ama gerçekten tecrübeli bir oyun kurucu gelse çok daha iyi olur bence.

Mesela Mike James olabilir. Ya da artık yaşlanmaya başlayan Jason Williams.
ShiLMyrO İletim - 11/02/2008 : 00:31:07
Peki şöyle birşey sorucam sizce Boston'a oyun kurucu lazım mı?Bence tecrubeli bir oyun kurucu ile çok daha iyi vir takım olurlar.Sizce gerek var mı ?

0.03 Snitz Forums 2000