Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
K O N U ı N C E L E M E
ceberruh
İletim - 10/07/2004 : 16:58:48 arkadaşlar kurtlar vadisi büyük bir ihtimalle kanal değiştirecek ve bu kanal da yine büyük bir ihtimalle kanal-D olacak. sebebi ise, yapımcı ve yönetmen osman sınavın diziyi bırakması ve tarikat dedikoduları yüzünden bazı oyuncuların diziden ayrılması. bu sebeple de dizinin konusu baya bi değişecek gibi görünüyor. (bilgi: basından) bana kalırsa artık dizinin hiç bir heyecanı kalmadı. ve bence yeni dönemde de fazla tutmayacak gibi geliyor bana.... tabi bunları da zaman gösterecek, beklemekten başka çare yok
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada)
candy
İletim - 29/09/2005 : 10:47:33 milleti iyice ısındırıyorlar ki iyice merak etsinler nalçak reklamcılar....
AydogduTr
İletim - 29/09/2005 : 02:49:04 Osman Sınav bıraktı bırakalı dizinin tadı kalmadı. Bir bölümde 7 baba öldürüyolardı. Şimdi bekle ki iki saniye aksiyon olsun :) Bir de dizi reklamını 2 hafta önceden yayınlayarak milleti neden sabırsızlandırıyorlar :)
|KRONDOR|
İletim - 20/07/2005 : 17:08:13 Çocuklar Duymasın ve heyecan. Yan yana ne kadar da güzel durdu. Tıpkı Sevimli Hayalet Casper ve korku gibi
eagleHOME
İletim - 20/07/2005 : 16:42:45
alıntı:ceberruh tarafından yazılan:
çünkü hala telif hakkı show tv de bunun bende farkınayım. ya zaten gazetelerin hangi haberi doğru ki bu da doğru olsun dimi
haklısın çoğu gazate veya dergi olsun çoğunluğu hep yanlış oluyoo ama yinede düşüncemi söyleyim eğer kanal değiştirirse ben cede hiç heyecanı olmayacak çocuklar duymasın da değiştirdi kanal hiç heycanı kalmadı !
ramco17
İletim - 18/07/2005 : 13:25:17 ya simdi show tv ye taş atıp durmayın tamam çok reklam yapıyordu ama bunu hangi kanal yapmıyorki sadece show tv kurtlar vadisinde dozajını biraz kaçırmıştı ama bukadar sevinmeyin kanald ninde böyle yapmayacağı ne malum??Belkide bu diziyi sırf bu amaç için almıştır