AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Dizi
 kurtlar vadisi taşınıyor
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 4

ceberruh
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640

İletim - 10/07/2004 :  16:58:48  Bilgileri Göster  ceberruh'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  ceberruh için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaşlar kurtlar vadisi büyük bir ihtimalle kanal değiştirecek ve bu kanal da yine büyük bir ihtimalle kanal-D olacak. sebebi ise, yapımcı ve yönetmen osman sınavın diziyi bırakması ve tarikat dedikoduları yüzünden bazı oyuncuların diziden ayrılması. bu sebeple de dizinin konusu baya bi değişecek gibi görünüyor. (bilgi: basından)
bana kalırsa artık dizinin hiç bir heyecanı kalmadı. ve bence yeni dönemde de fazla tutmayacak gibi geliyor bana.... tabi bunları da zaman gösterecek, beklemekten başka çare yok

BIRAK BENİM HAYATIM BANA KALSIN, BENİ BENİMLE BAŞBAŞA BIRAK SEN YOLUNA DEVAM ET. SEN BENİ DÜŞÜNMEYİ DÜN BIRAKTIN ZATEN....

bomkonger
Seçkin Üye

Zambia
İleti 531

İletim - 12/07/2004 :  23:27:37  Bilgileri Göster  bomkonger için bir ICQ İletisi Gönder  bomkonger'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  bomkonger için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Hiç zannetmiyorum çünkü şu anda tele-vole'de Kurtlar Vadisi hakkında haberler var madem kanal değiştiricek neden reklamını yapsınlar
Sayfanın En Üstüne Git

ceberruh
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640

İletim - 13/07/2004 :  12:04:46  Bilgileri Göster  ceberruh'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  ceberruh için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
çünkü hala telif hakkı show tv de bunun bende farkınayım. ya zaten gazetelerin hangi haberi doğru ki bu da doğru olsun dimi

BIRAK BENİM HAYATIM BANA KALSIN, BENİ BENİMLE BAŞBAŞA BIRAK SEN YOLUNA DEVAM ET. SEN BENİ DÜŞÜNMEYİ DÜN BIRAKTIN ZATEN....
Sayfanın En Üstüne Git

bomkonger
Seçkin Üye

Zambia
İleti 531

İletim - 13/07/2004 :  16:42:57  Bilgileri Göster  bomkonger için bir ICQ İletisi Gönder  bomkonger'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  bomkonger için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Ya taşınma olayı olmaz ama olursa ii olur çünkü showtv 75DK REKLAM, 65DK FİLM olarak izletiyordu taşınsa çokkk sevinirim aslında
Sayfanın En Üstüne Git

ceberruh
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640

İletim - 14/07/2004 :  13:26:25  Bilgileri Göster  ceberruh'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  ceberruh için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
artık reklam yasağı çıktı RTÜK te artık isteselerde o kadar reklam veremeyecekler. bir program içinde en fazla reklam süresi 10dk oldu. sen onu bırak ben bi kere inat ettim süreyi ölçtüm kurtlar vadisinde SONUÇ: 81dk 16sn reklam 62dk 22sn dizi sürdü. ya buna ne diyeceksin. Allah'a şükür şu fazla reklam yasağı bizi kurtardı

Sayfanın En Üstüne Git

bomkonger
Seçkin Üye

Zambia
İleti 531

İletim - 14/07/2004 :  14:24:22  Bilgileri Göster  bomkonger için bir ICQ İletisi Gönder  bomkonger'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  bomkonger için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
RTÜK dizilerin 24 saatten sonra tekrarını yasaklayınca çok sinirlenmiştim ama şimdi geçtiYazdığım süreleri bende kendim süre tutup ölçtüm zaten.
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 4 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000