arkadaşlar kurtlar vadisi büyük bir ihtimalle kanal değiştirecek ve bu kanal da yine büyük bir ihtimalle kanal-D olacak. sebebi ise, yapımcı ve yönetmen osman sınavın diziyi bırakması ve tarikat dedikoduları yüzünden bazı oyuncuların diziden ayrılması. bu sebeple de dizinin konusu baya bi değişecek gibi görünüyor. (bilgi: basından) bana kalırsa artık dizinin hiç bir heyecanı kalmadı. ve bence yeni dönemde de fazla tutmayacak gibi geliyor bana.... tabi bunları da zaman gösterecek, beklemekten başka çare yok
BIRAK BENİM HAYATIM BANA KALSIN, BENİ BENİMLE BAŞBAŞA BIRAK SEN YOLUNA DEVAM ET. SEN BENİ DÜŞÜNMEYİ DÜN BIRAKTIN ZATEN....
artık reklam yasağı çıktı RTÜK te artık isteselerde o kadar reklam veremeyecekler. bir program içinde en fazla reklam süresi 10dk oldu. sen onu bırak ben bi kere inat ettim süreyi ölçtüm kurtlar vadisinde SONUÇ: 81dk 16sn reklam 62dk 22sn dizi sürdü. ya buna ne diyeceksin. Allah'a şükür şu fazla reklam yasağı bizi kurtardı
BIRAK BENİM HAYATIM BANA KALSIN, BENİ BENİMLE BAŞBAŞA BIRAK SEN YOLUNA DEVAM ET. SEN BENİ DÜŞÜNMEYİ DÜN BIRAKTIN ZATEN....