AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Dizi
 Spartacus: Gods of the Arena Dizisi

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
CrAzY_IVAN İletim - 30/01/2011 : 15:39:05

Gladiatör okulu olan Ludus'un eski zamanlarını ve eski maceralarını anlatan 6 bölümlük mini sezon Spartacus: Gods of the Arena 21 Ocak'ta yayına girdi. 2. bölümü de yayınlandı hatta. Görüşleri alayım?

Konuya başlamadan önce uyarı: Mesajlarda bölümler hakkında geçen bilgileri "Spoiler" diye açıp kapatmanız, bölümleri izlemeyenler için yararlı olacaktır. Spoiler, herhangi bir bölüm hakkında bilgi veren mesaj anlamındadır. Tüm ziyaretçilerin bilgisine.

Spartacus: Gods of the Arena Dizisi Spartacus: Gods of the Arena Dizisi Spartacus: Gods of the Arena Dizisi
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
comandante İletim - 28/02/2011 : 02:10:31
bende 4 ve 5. bölümü izledim bugün ne güzel dizi yapıyorlar bundan sonra batiatus un çocukluğuna inseler keşke :)arada kalmış şeyleri daha iyi anlarız.
sheriat İletim - 27/02/2011 : 13:23:44
Spoiler Spoiler

mükemmel bir final özellikle iki hanenin bütün adamlarının dövüştüğü kısım harika olmuş.

Spoiler Spoiler
CrAzY_IVAN İletim - 27/02/2011 : 13:23:17
Spoiler Spoiler Spoiler

Evet Onur dediğine güzel bağlandı olay. Gannicus demek bu "köle" işlerini artık haksız bulduğu için katılacak onlara direkt. O zaman Andy ile olan yeni sezon çekimlerine başlarlarsa Gannicus'u da kesin aralarına katacaklar. Crixus gider bulur onu. :)

Zaten bu 6 bölümlük mini sezonu öyle bir "aperatif" olarak ayarlamışlar ki, fark ettiyseniz ilk bölümde Spartacus'ün Batiatus'u öldürmesiyle, tam can çekişirken gözüne zoom yapıyordu kamera ve öyle başlıyordu hikâyeler. Son bölümde de tam olarak Batiatus'un gözünden geriye doğru gitti kamera. Yani Batiatus ölürken klasik olarak hayatı film şeridi gibi geçti önünden, biz de o şeridin birazını izledik bu sezonda. :)

Ashur normal şartlarda ateş olsa cürmü kadar yer yakar da, sinsi ve hin ve hain olmasından ötürü biraz tehlikeli olabiliyor tabii. Nasıl bir rol verirler sonradan bilemem.

O Romalı var ya... Ben onun... Ne kadar iğrenç dönemlermiş gerçekten de.

Spoiler Spoiler Spoiler

Soru:

Yalnız benim en başından beri bir kaygım var. İlk sezon bittiğinden beri yani. Bu dizi biraz Ludus, Gladiator (Gladiator Fights), Arena, vb. temalarla ayakta duran bir dizi. Ayaklanma başlayınca nasıl bir konsepte bürünebilir ki en fazla? Nasıl bir kurgusu olabilir ki? Sokak sokak dövüşen, Roma'ya yürüyen, köşe bucak evlerde sığınan ve strateji geliştiren ve Roma askerleriyle savaşan bir Spartacus ve ekibi mi izleyeceğiz ki? Dizi tamamen ray değiştirir. Rome + Tudors + Braveheart karışımı bir şey olur. Olmasına çok güzel olur da, o kadarına bütçeleri yeter mi, tamamen aktarabilirler mi onu bilemem işte.
HighVoltage İletim - 27/02/2011 : 11:41:38
Spoiler Spoiler Spoiler

Evet Ashur'un nasıl sakatlandığını öğrendik de, Ashur ölmedi bildiğiniz gibi, Doctore'nin elinden kaçmıştı. Yeni sezonda sorun yaratacağını tahmin ediyorum. Ayrıca Diona'nın idamında daha önceden pis zevkleri için kullanan renkli gözlü Romalı'nın(adını hatırlamıyorum) gülüşü beni ayar etti. Onun da layıkını bulmasını çok isterdim.

Spoiler Spoiler Spoiler
NİCKYOK İletim - 27/02/2011 : 01:43:01
SPOILER SPOILER SPOILER

Ben demiştim Gannicus ilerde savaşanlar arasında diye. ''Özgürlüğünü kazanınca beni bul. '' Harika bi'finaldi sonunda Andy'nin sesini duymak daha da hüzünlendirdi.

SPOILER SPOILER SPOILER

0.03 Snitz Forums 2000