AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Dizi
 Merlin Dizisi

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
edebikelam İletim - 24/10/2010 : 23:44:21
Büyülü bir çağ, mitlerin gerçek olduğu bir diyar... Krallığın kaderi Merlin adında genç bir adamın omuzlarında.

Harry Potter, Yüzüklerin Efendisi'yle buluşuyor, Orta Çağ efsanesi CNBC-e’de yaşanıyor... İngiliz yapımı Merlin'de sihrin ve doğaüstü yaratıkların diyarı Camelot'ta bir efsanenin doğuşuna tanık olacağız. Kral Uther tarafından yönetilen Birleşik Krallık’ta büyücülerin sihir yapmalarının yasaklandığı bir dönemde, doğaüstü yeteneklere sahip Merlin adında genç bir adamın yolu ileride tahta geçecek Prens Arthur’la kesişir. İki genç adamın rekabetle başlayan tanışıklıkları kısa sürede dostluğa dönüşecek ve ülkelerinin kaderinde büyük rol oynayacaktır. Tarihin en büyük büyücü efsanesi Merlin'in gençlik yılları, fantastik dizi tutkunlarını ekran başına toplayacak. Merlin, Katie McGrath, Bradliy James Colin Morgan ve Angel Coulby gibi yıldızı parlayan genç oyunculardan oluşan bir kadroya sahip. Merlin’de baş karakterlere eşlik eden iki önemli figürse tecrübeli ve yetkin oyuncular tarafından canlandırılıyor. Buffy the Vampire Slayer'da Avcı gözetmeni Giles rolüyle tanıdığımız Anthony Head Kral Uther'i canlandırırken, Merlin'e yol gösteren Büyük Ejderha'yı Oscar adayı aktör John Hurt seslendiriyor.

İZLEYİNCE GERÇEKTEN BAĞIMLILIK YAPAN BİR DİZİ.ilk 2 sezonunu kesintisiz izledim.fakat 3. sezonu tam olarak ne zaman gelcek bilgisi olan var mı

Merlin Dizisi Merlin Dizisi Merlin Dizisi
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
iso_demiro İletim - 05/03/2011 : 21:45:19
Kötülere bir şey olmaz..
HighVoltage İletim - 04/03/2011 : 15:36:37
Morgana ne zaman layığını bulacak ben onu merak ediyorum asıl.
edebikelam İletim - 04/03/2011 : 14:27:37
kesinlikle haklısın inter ;)
inter_23 İletim - 18/02/2011 : 13:13:02
Daha çok şey görecen High :) Bu daha başlangıç
HighVoltage İletim - 18/02/2011 : 11:15:33
İkinci sezon da bitti nihayet. Yalnız bölümler ilerledikçe konu da iyice ilginçleşmeye başlıyor. Ben Arthur'un ne zaman tahta geçeceğini merak ediyorum.

Spoiler Spoiler Spoiler

Bu arada Merlin'in bir babası olduğunu da öğrendik. Bir anda bulup bir anda kaybetmesi ise zaten senaryoların klasik hareketidir. Büyük ejderhayı biraz erken mi saldılar ne? Demekki bundan sonra işler iyice kızışacak.

Spoiler Spoiler Spoiler

0.03 Snitz Forums 2000