AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Ogame & Travian
 OGameTurkey.Net | Yeni Ogame Oyunu !

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
burack İletim - 10/04/2010 : 07:06:16
Oyuna fazla gelişmemiş bir gezegenle başlar, ve sonrasında güçlü bir imparatorluk kurmaya çalışır; aynı zamanda büyük çabalarla elde ettiğin sömürgelerini de savunursun.

En yeni teknolojilere sahip olma amacını gerçekleştirebilmek için ekonomik ve askeri alt yapını kur.

Hammadde ihtiyacını sorunsuzca karşılayabilmek için diğer imparatorluklara karşı savaş.

Acil hammadde ihtiyacını karşılamak için diğer imparatorlarla müzakereler yaparak ittifaklar kur, veya ticaret yap.

Çıkarlarını tüm evrende gözetebilmesi için bir filo kur.

Hammaddelerinin depolanmasını gezegenin üzerindeki geçilmez savunmanın arkasında yap.

Ayrıca yeni açılan gezene kayıt olan ilk 100 kullanıcıya ekstra 100.000 Metal, 100.000 Kristal ve 100.000 Deuterium hediye edilecektir.

Site Adresi : -
4   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
AYDEMİRHAN İletim - 07/03/2013 : 22:53:50
Arkadaşlar Browser Eski Çağ Savaş oyunu oynamak isteyenler. Daha geniş çapta tamamen savaşıp , bina basip deneyim kazanmayı düşündüğünüz bir oyun varsa işte Han Savaşları tam size göre.12 özel ırktan bir tanesini seçerek oyuna başlıyoruz bunlar içinde Türk ırkıda bulunmakta. Gerçekten Browser türü Eski Çağ Savaş oyunu düşünen arkadaşlara tavsiyem bu oyunu denemeleridir. Haydi, dünyaya, Türkün gücünü gösterelim!
EnEsO İletim - 11/04/2010 : 15:48:23
Oke zaten amacım suçlamak değildi çoğu kişiler üye olur olmaz hemen reklam yapıyorlarda.İyi paylaşım için saol.
burack İletim - 11/04/2010 : 15:16:17
Kesinlikle bilgilendirme, tanıtım amaçlı, reklam değil. Site benim değil. Arkadaşlarımın tavsiyesiyle üye oldum. :)
EnEsO İletim - 10/04/2010 : 14:12:22
Şimdi reklam mı yaptın yoksa bilgilendirme amaçlımı

(bence reklam)

Reklam Yapmak Yasak! kardeş.

0.03 Snitz Forums 2000