Oyuna fazla gelişmemiş bir gezegenle başlar, ve sonrasında güçlü bir imparatorluk kurmaya çalışır; aynı zamanda büyük çabalarla elde ettiğin sömürgelerini de savunursun.
En yeni teknolojilere sahip olma amacını gerçekleştirebilmek için ekonomik ve askeri alt yapını kur.
Hammadde ihtiyacını sorunsuzca karşılayabilmek için diğer imparatorluklara karşı savaş.
Acil hammadde ihtiyacını karşılamak için diğer imparatorlarla müzakereler yaparak ittifaklar kur, veya ticaret yap.
Çıkarlarını tüm evrende gözetebilmesi için bir filo kur.
Hammaddelerinin depolanmasını gezegenin üzerindeki geçilmez savunmanın arkasında yap.
Ayrıca yeni açılan gezene kayıt olan ilk 100 kullanıcıya ekstra 100.000 Metal, 100.000 Kristal ve 100.000 Deuterium hediye edilecektir.
Şimdi reklam mı yaptın yoksa bilgilendirme amaçlımı
(bence reklam)
Reklam Yapmak Yasak! kardeş.
Bazen diyorum Keşke çocuk olmasaydım Düzgün bir hayatım olmadı. Çocuğum diye ciddiyete alan olmadı. Kardeşlerim bitti Sıra bana geldi 5 senelik ömrüm ziyan oldu gittiBazen diyorum Keşke çocuk olmasaydım Düzgün bir hayatım olmadı. Çocuğum diye ciddiyete alan olmadı. Kardeşlerim bitti Sıra bana geldi 5 senelik ömrüm ziyan oldu gitti
Oke zaten amacım suçlamak değildi çoğu kişiler üye olur olmaz hemen reklam yapıyorlarda.İyi paylaşım için saol.
Bazen diyorum Keşke çocuk olmasaydım Düzgün bir hayatım olmadı. Çocuğum diye ciddiyete alan olmadı. Kardeşlerim bitti Sıra bana geldi 5 senelik ömrüm ziyan oldu gittiBazen diyorum Keşke çocuk olmasaydım Düzgün bir hayatım olmadı. Çocuğum diye ciddiyete alan olmadı. Kardeşlerim bitti Sıra bana geldi 5 senelik ömrüm ziyan oldu gitti
Arkadaşlar Browser Eski Çağ Savaş oyunu oynamak isteyenler. Daha geniş çapta tamamen savaşıp , bina basip deneyim kazanmayı düşündüğünüz bir oyun varsa işte Han Savaşları tam size göre.12 özel ırktan bir tanesini seçerek oyuna başlıyoruz bunlar içinde Türk ırkıda bulunmakta. Gerçekten Browser türü Eski Çağ Savaş oyunu düşünen arkadaşlara tavsiyem bu oyunu denemeleridir. Haydi, dünyaya, Türkün gücünü gösterelim!