|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
kusadam |
İletim - 21/01/2004 : 17:00:34 beyler yine çözemediğim ve size çözdürdüğüm problemlerle karşınızdayım.
cossacks-back to the war'ın hilelerini bilen varmı burada yoktu başka sitelerdede yok,bilen varsa bi zahmet... |
3 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
endoras007 |
İletim - 09/06/2005 : 19:24:44 oyuna girdiğinde enter bas ve www-harita açılır sonra 2 kere money yaz kaynaklardan verir sonra "P" tuşuna bas açılan menüden bir ırk seç ve seçtiğin adamın üzerine tıkla ve istediğin yere koy |
kusadam |
İletim - 22/01/2004 : 21:26:57 bora poyraz çok sağol fakat boşa oldu heralde.cossacks european wars la aynı şifrelere sahipmiş.ama yinede çok teşekkür ederim... |
Bora Poyraz |
İletim - 21/01/2004 : 18:32:26 Hiçbir türkçe sayfada bulamadım.Bunları yabancı bir sayfadan buldum.Umarım işine yarar.
Oyuna girdiğinde enter'a bas ve aşağıdaki kodları gir.
Code Result ------------------- izmena - Switch to other players by clicking their color multitvar - Access other players units by pressing \"P\" supervizor - Bütün haritayı açar. www - The above 3 cheats combined money - 50000 ağaç,yemek,kaya,altın,kömür,demir verir. VICTORY - Level'i kazanırsın.
Bunlar şu anda türkçeye çevirebildiklerim.Daha fazla bilgi için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz.
http://www.cheatchannel.com/files/cossabtw.htm |
|
|
|