Hiçbir türkçe sayfada bulamadım.Bunları yabancı bir sayfadan buldum.Umarım işine yarar.
Oyuna girdiğinde enter'a bas ve aşağıdaki kodları gir.
Code Result ------------------- izmena - Switch to other players by clicking their color multitvar - Access other players units by pressing \"P\" supervizor - Bütün haritayı açar. www - The above 3 cheats combined money - 50000 ağaç,yemek,kaya,altın,kömür,demir verir. VICTORY - Level'i kazanırsın.
Bunlar şu anda türkçeye çevirebildiklerim.Daha fazla bilgi için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz.
Yağmuru sevdiğini söylüyorsun ama yağmur yağınca şemsiyeni açıyorsun, Güneşi sevdiğini söylüyorsun ama güneş açınca gölgeye kaçıyorsun, Rüzgarı sevdiğini söylüyorsun rüzgar çıkınca pencereni örtüyorsun. İşte bundan korkuyorum çünkü beni de sevdiğini söylüyorsun...
Bir gün cehennemde karşılaşabiliriz,sen kalp hırsızı olduğun için ben ise tanrı yerine sana taptığım için...
oyuna girdiğinde enter bas ve www-harita açılır sonra 2 kere money yaz kaynaklardan verir sonra "P" tuşuna bas açılan menüden bir ırk seç ve seçtiğin adamın üzerine tıkla ve istediğin yere koy