|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
Avaris |
İletim - 17/08/2006 : 19:13:45 Yayınladı. İndirmek isteyenler buradan buyursun. Oyun Children of the Nile gibi 3 boyutlu hale gelmiş. CotN'ı pek sevmemiştim ama demodan edindiğim izlenime göre bu fena değil. Elbette 3B olayı sistem gereksinimlerini yükseltiyor. Oyun Eylük sonuna doğru çıkacak sanırım. |
4 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
sezar19 |
İletim - 12/01/2008 : 09:41:42 eğer pcnizde ekran kartı yoksa oyunun özellikler bölümüne girip bazı özellikleri kısıtlayın. mesela gece gündüz,gölge, iklim gibi özellikleri kapatın ki oyun daha düzgün ve hızlı çalışsın. ben ööle yaptım işe yaradı.ayrıca her 2 grain field için 1 grain farm lazım unutmayın. diğer çiftlikler içinde aynı.yoksa boşa beklersiniz. ayrıca roma sezar3 de istediği hediye işini azıtmış. adamlar geçimlerini sağlamak için her şeyi sizden bekliyorlar. ona göre başlangıçta 4 field (tarla) 2 farm (çiftlik) yapın.
|
sezar19 |
İletim - 04/01/2008 : 10:41:03 valla ben rapidden indirdim bayağı zaman aldı (bedavacı olunca uzun sürüyo) vesselam. kurarken hata mesajı verdi. o da sezar 4 deki dördün iv şeklinde yazılmasından kaynaklanıyormuş. internetten saolsunlar yardımcı oldular. http://www.payidar.net/oyun-sorunlari-ve-yardimlari/37313-caesar-iv-full-yardim-edin.html onca uğraştan sonra oyun açıldı. kabul makinam o kadar iyi değil ama bi oyun bu kadar yavan gelmezki. başlangıç bölümüne bile tahammül edemedim. sezar 3 bu yönden harika. inşallah haksızlık ediyorumdur. |
elemental |
İletim - 29/01/2007 : 15:41:56 Valla biraz daha sabreder oyunun kendisini alırım demolarla pek aram iyi değildir de :D |
oyuncu_10 |
İletim - 11/01/2007 : 10:05:52 benim ki şu an iniyo |
|
|
|