AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor Oyunları
 FIFA - PES - EURO - Winning Eleven ve Diğerleri
 PES 2009

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
sagopa-gok İletim - 19/10/2008 : 20:28:52
Pes 2009'un ps3'teki videolarını gördüm bence çok güzel olmuş fakat 2'yede çıkıcak mı?Bilgisi olan varsa cevabını bekliyorum.Çıkarsada umarım we13 gibi olmaz çünkü pes2008'e yama yapmışlar sadece top eklemişler ve premiar lig formalarında düzeltme yapmışlar.we12'de we10'un yamasıydı pes'inde ilerleyen serilerinde bunlarla karşılaşmayız umarım.
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
sagopa-gok İletim - 29/11/2008 : 01:43:26
Orayı tekrar hatta tekrar okudum ve cevabı yazmadan önce 20-30 defa senin iletini baştan okudum.Şimdi diyorsanki bu yazdıklarımı adam gibi okumama kargaşası o zaman ben seni konunun köküne götüreyim.İlk kullandığım cümlede aynen şöyle demiştim 'o zamanlarda we vardı şimdide var fifalara 10 basar'dedim ve senin cevabın çok alakasız ama şimdiki oyunlar o zaman olsa dedin.Demekki burdada bir kargaşa oldu ki konunun bu kadar uzamasının sebebide bu.Orda demek istediğimi tekrar dile getireyim fifa 98-99 dönemlerindeki we-pes oyunları fifadan çok daha iyiydi ve 'şimdiki we-pes oyunları,şimdiki fifa oyunundan'çok daha iyi.Ayrıca bende tabiki sen oyunu müziğine göre seçmişşin demedim futbol oyununa bakarken müziğe bakmam dedim.Demekki burdada adam gibi okumama kargaşası var.Bende fifa 09'u konsolda oynadım fakat benim tercihim yine pes oldu.Çoğu insanda bu yüzden pes 2009'a maruz kalmıyor tercihi belki pes 2009 oluyordur.Evet işte burda zevkler ve renkler tartışılmaz konusu devrye girdi.
Uruk-Hai İletim - 27/11/2008 : 23:26:09
alıntı:
sagopa-gok tarafından yazılan:

Yaşımı öğrenmek istiyorsan profilimi tıklaman yeterli olacak.Fifa 99'u ben bugün ki oyunlarla kıyaslamıyorum tabiki.Böyle bişey düşümen çok saçma.Fifa için çıldırıyorlar dediğin zamanlar winning eleven 98-99 vardı.Oynanış kolayığı ve görüntüler fifadan çok daha iyiydi.Gerçeğe fifadan bir adım daha yakındı.Bir dez avantajı vardı japonca olması ve spikeri.Olsa kelimesinden kastım ise ozamanlar şimdi oynadığımız pes,we ve ya başka bir oyun olsa değildi.Kullandığım cümledende anlaşılıyor zaten.Bu nedenle dediklerin bana çok ilginç geldi,çünkü ben şimdiki oyunlar o zaman olsa gibi hiç bir tabir kullanmadım.Ayrıca müzik falan demişsin ben şahsen bir futbol oyununu değerlendirirken müziğine bakmıyorum.Zaten Fifa ilklerden biri olduğu için o zamanlar çok rağbet görüyordu.Playstationa olan rağbet ise ismi geçen bu oyunlar sayesinde oldu ve belli bir süre sonra çılgını olduğunuz Fifa yerini winning eleven ve pro evolution soccer'e bıraktı.Ben kaç ps kafeye gittiysem 3 oynayan herkesin pes2009 oynadığını gördüm Fifa hayranlığını bilemiycem artık!Lafımı bitirmeden önce bir not düşmek istiyorum ki bu not tartışmamızı biraz boşa çıkarıcak......Zevkler ve renkler tartışılmaz!

Birincisi öyle düsünüyorsun demedim , öyle düsünüyorsan diye ... devamini getirdim , orayi iyi okumani öneririm , ve yine yazdiklarimi adam gibi okumama kargasasi ; ben oyunu müzigine göre mi secmisim ? Bu kadar komik bir sey olur mu , sadece o da cabasi der gibi bir örnek verdim , popüleritesini belirtmek icin , o zamanlar winning eleven vardi ama fifa kadar isim yapamamisti , simdi söyle bir baktigimizda sanki ben fifa hayraniyim da pes i kötülüyormus gibi gözüktüm , halbuki ben bir pes hayraniyim son 2-3 sene icinde pesle yatip pesle kalktim , adamlarin yaptigi oyun kalitesine bir sey diyemem heleki internet cafelerde arkadaslarla oynamasi ayri bir zevkli ; ama illa son zamanlarin yeni ismi pes oldu diye adamlarin her sene yaptigi oyundan haz alacagiz diye bir sey yok , dedigim gibi bu sene pes i berbat buldum , fifayi da beklemedigim kadar iyi , ayrica bu sirf benim görüsüm degil cogu insanin görüsü , bahsettigim fifa konsoldaki fifa , adamlar bilgisayardan tamamen farkli bir oyun yapiyorlar sanki , cogu internet cafede fifa yok tabi ve cogu insan hala pes 2009 oynamaya maruz kaldigi icin ve fifa 09 u oynayamadigi icin önyargili , sen fifa 09 u konsolda oynayip bunlari diyorsan , artik zevkler tartisilmaz konusu devreye girer .
sagopa-gok İletim - 27/11/2008 : 22:07:59
Yaşımı öğrenmek istiyorsan profilimi tıklaman yeterli olacak.Fifa 99'u ben bugün ki oyunlarla kıyaslamıyorum tabiki.Böyle bişey düşümen çok saçma.Fifa için çıldırıyorlar dediğin zamanlar winning eleven 98-99 vardı.Oynanış kolayığı ve görüntüler fifadan çok daha iyiydi.Gerçeğe fifadan bir adım daha yakındı.Bir dez avantajı vardı japonca olması ve spikeri.Olsa kelimesinden kastım ise ozamanlar şimdi oynadığımız pes,we ve ya başka bir oyun olsa değildi.Kullandığım cümledende anlaşılıyor zaten.Bu nedenle dediklerin bana çok ilginç geldi,çünkü ben şimdiki oyunlar o zaman olsa gibi hiç bir tabir kullanmadım.Ayrıca müzik falan demişsin ben şahsen bir futbol oyununu değerlendirirken müziğine bakmıyorum.Zaten Fifa ilklerden biri olduğu için o zamanlar çok rağbet görüyordu.Playstationa olan rağbet ise ismi geçen bu oyunlar sayesinde oldu ve belli bir süre sonra çılgını olduğunuz Fifa yerini winning eleven ve pro evolution soccer'e bıraktı.Ben kaç ps kafeye gittiysem 3 oynayan herkesin pes2009 oynadığını gördüm Fifa hayranlığını bilemiycem artık!Lafımı bitirmeden önce bir not düşmek istiyorum ki bu not tartışmamızı biraz boşa çıkarıcak......Zevkler ve renkler tartışılmaz!
Palad1n İletim - 26/11/2008 : 21:30:54
FIFA 96'yı tek geçerim fifa serilerinde. 99 da kendini yere atma gibi bir gerçekçilik katmıştı ilk olarak futbol oyunlarına x) Ama hele 2001 aklıma geliyor ki( sniper modda frikik kullanmak ??) fifa'nın bittiği oyun diyebilirim.

Fifa 96'da olan hakemin kafasına top atıp yere düştüğünde kaleciye kayma dahil her türlü hareketi görememesi olayına bakın, bir de gidip fifa 2008'i hakemi açarak oynayın.. Henüz deneyemesem de (bu biraz da isteksizliğimden x)) Fifa 2009'un 2008 gibi rezillikten sonra o kadar da iyi olacağını düşünmüyorum.
Uruk-Hai İletim - 26/11/2008 : 02:52:20
alıntı:
sagopa-gok tarafından yazılan:

Yaa fifa 98,99 dediklerinde oyun olsa o zamanlarda we vardı fifalara 10 basardı şimdide öyle.

Yasin kac öncelikle ? Fifa 99 gibi bir oyuna " dedikleri de oyun olsa " demen , kendi kendime , bu dedigimi ne amacla düsündü acaba , dedirtti bana . Günümüzle kiyasladiysan cok komik olur zaten , o zamanlar herkes cildiriyordu bu oyun icin , kendimden biliyorum dersi filan birakip sabaha kadar oynardim , senin hosuna gitmediyse o kendi sorunun , müzigine kadar marka olmustu cünkü . Ve hayat olsalarla olmuyor sagopa-gok , bir cok oyun eskiden olsa , eskiden kalma oyunlara fark atardi , ama ne yazikki zaman geri alinmiyor . Gel gelelim konuya , ben her türlü ps3 te fifa 09 ´un bu sene fark atcagi konusunda iddialiyim ki cogu forumlara bakin , bir anda pes 2009 hüsranligi ve bir fifa 09 hayranligi olustu millette .

0.03 Snitz Forums 2000