Pes 2009'un ps3'teki videolarını gördüm bence çok güzel olmuş fakat 2'yede çıkıcak mı?Bilgisi olan varsa cevabını bekliyorum.Çıkarsada umarım we13 gibi olmaz çünkü pes2008'e yama yapmışlar sadece top eklemişler ve premiar lig formalarında düzeltme yapmışlar.we12'de we10'un yamasıydı pes'inde ilerleyen serilerinde bunlarla karşılaşmayız umarım.
Rakip belli oldu Liverpool.Allah yardımcımız olsun :)
Çıksa bile arda dağlar kadar bir fark olucak.Oyunu gördüm gerçekten çok harika!Bu arada ps3te chip yokmuş yani kopya oyun çalıştırmıyo bilmem ileride çıkarmı ama belkide satışların ii gitmemesinin sebebi budur.
PS2 için çıkmış hakkatten bu gün aldım çok güzel aslında 2008 aynısı denebilir ama bazı yeni seçenekler dikkatimi çekti örneğin kendiniz yapıp 17 yaşında bir takımda maç yaparken tercih ettiğiniz ligden herhangi bir takımdan teklif alıyorsunuz fakat oldukça zor!Bu yüzden top player değilde daha düşük seviyelerde oynamayı denemek gerekiyor.
" Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz. "