|
|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
| K O N U ı N C E L E M E |
| guraktan |
İletim - 23/01/2004 : 14:09:30 Arkadaşlar kontrollerdeki tuşlar benim için çok ters, bu tuşların yerini nerden değiştirebilirim ve frikik nasıl atılıyor? |
| 5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
| |KRONDOR| |
İletim - 03/02/2004 : 14:44:20 E tuşunu koşma tuşu olarak yapmaları bana kalırsa yanlış değil. W tuşuna alıştığınız için ters geliyor o kadar. Bir süre sonra E tuşunu kullanmanın da kullanışlı olduğunu anlarsınız.
Ayrıca yorumlarınızı yaparken daha düzeyli kelimeler seçin. |
| Bora Poyraz |
İletim - 03/02/2004 : 14:42:01 Sakin olsak demek ki bir bildikleri var.Bende iyi olmuş diyemem ama ayıp olmuyor mu biraz o laf €ric_C@rtm@n. |
| €ric_C@rtm@n |
İletim - 03/02/2004 : 13:23:43 yaw öellikle de o koşmanı "e" olması acaip kasmış!!!w tuşu bi taraflarına batmış acaba!!! |
| WalFreg |
İletim - 02/02/2004 : 21:11:24 a=aşırma orta-kayarak topu alma s=pas -oyuncu değiştirme d=şut w=koşu yolu pası e=hızlı koşma shift=hareket yaprak koşma
ama sana tasiyem oyunu hep yavaş ve paslı oyna birde shift'i kullanma daha başarılı olursun |
| €ric_C@rtm@n |
İletim - 25/01/2004 : 22:54:02 ewweeeeet bakalım hafızamız yetecekm mi??? 1.si tuşlar kesinlikle deişmio...ha belki sonradan bişilerr yükleip oludur bilmem ama normal şartlarda ne yazıkki düzelmio:( 2.frikikler de kalenin üstüne gelen yuvarlak bi target olması lazım onu atmak istediin yere götürüon...shift tuşuna basılı tutup ok tuşlarıyla sol altta belirmiş top şekli üzerinden topun neresine wurcaanı belirlion(ki bence çok güsel olmuş...)sonra da d'ye basıon(d değilse s tuşu) o zaman sol en alt köşedeki çubuktaki çizgi şöööle bi sağa gidio sonra sağa gelio bu arada orada yeşil bi çizgi daha belirio eğer bu gidip gelen çizgiyi tam olarak yeşil çizginin üstüne getirebilirsen kaleyi tutturuon hatta çok da güsel gollere imza atabilion...
biliom çok karışık ama hepsini öğrenip anasının gözünden hoş bi frikik golü atınca tüm o eziyetin ne kdr değdiiini anlıon...
haydi rastgele...yardımcı olabilmişimdir inşalla.... |
|
|
|