AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor Oyunları
 FIFA - PES - EURO - Winning Eleven ve Diğerleri
 FİFA 2004 tuş kullanımları yardım
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

guraktan
Seçkin Üye

Turkey
İleti 338

İletim - 23/01/2004 :  14:09:30  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadaşlar kontrollerdeki tuşlar benim için çok ters, bu tuşların yerini nerden değiştirebilirim ve frikik nasıl atılıyor?

Rmn
Seçkin Üye

Turkey
İleti 161

İletim - 23/01/2004 :  14:24:02  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Sayın guraktan,

fifa 2004 hiç oynamadım ama eğer fifa serisiyle pek farı yoksa a-s-d tusları kullanılan tuşlar olması gerekli. tuşları değiştirmek içinse settings veya options die bir menu seçeneği olmalı oradan değiştirebilirsin.
Sayfanın En Üstüne Git

Bora Poyraz
Seçkin Üye

Turkey
İleti 737

İletim - 23/01/2004 :  16:02:02  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
Rmn tarafından yazılan:

Sayın guraktan,

fifa 2004 hiç oynamadım ama eğer fifa serisiyle pek farı yoksa a-s-d tusları kullanılan tuşlar olması gerekli. tuşları değiştirmek içinse settings veya options die bir menu seçeneği olmalı oradan değiştirebilirsin.

A-S-D tuşları haricindeki tuşlar değişik.Özellikle de depar tuşu da bana ters geliyor.W yerine E olması başlarda zor oluyor ama sonra alışılabiliyor.Settings bölümü vardı fakat değiştirme yoktu.2003'te vardı.

Yağmuru sevdiğini söylüyorsun ama yağmur yağınca şemsiyeni açıyorsun,
Güneşi sevdiğini söylüyorsun ama güneş açınca gölgeye kaçıyorsun,
Rüzgarı sevdiğini söylüyorsun rüzgar çıkınca pencereni örtüyorsun.
İşte bundan korkuyorum çünkü beni de sevdiğini söylüyorsun...

Bir gün cehennemde karşılaşabiliriz,sen kalp hırsızı olduğun için ben ise tanrı yerine sana taptığım için...
Sayfanın En Üstüne Git

Rmn
Seçkin Üye

Turkey
İleti 161

İletim - 25/01/2004 :  00:03:21  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
en kısa zamanda oyunu edinip bu konuda size yardımcı olmaya çalışacağım.
Sayfanın En Üstüne Git

€ric_C@rtm@n
Üye

South Sandwich Islands
İleti 58

İletim - 25/01/2004 :  22:54:02  Bilgileri Göster  €ric_C@rtm@n için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
ewweeeeet bakalım hafızamız yetecekm mi???
1.si tuşlar kesinlikle deişmio...ha belki sonradan bişilerr yükleip oludur bilmem ama normal şartlarda ne yazıkki düzelmio:(
2.frikikler de kalenin üstüne gelen yuvarlak bi target olması lazım onu atmak istediin yere götürüon...shift tuşuna basılı tutup ok tuşlarıyla sol altta belirmiş top şekli üzerinden topun neresine wurcaanı belirlion(ki bence çok güsel olmuş...)sonra da d'ye basıon(d değilse s tuşu) o zaman sol en alt köşedeki çubuktaki çizgi şöööle bi sağa gidio sonra sağa gelio bu arada orada yeşil bi çizgi daha belirio eğer bu gidip gelen çizgiyi tam olarak yeşil çizginin üstüne getirebilirsen kaleyi tutturuon hatta çok da güsel gollere imza atabilion...

biliom çok karışık ama hepsini öğrenip anasının gözünden hoş bi frikik golü atınca tüm o eziyetin ne kdr değdiiini anlıon...

haydi rastgele...yardımcı olabilmişimdir inşalla....
Sayfanın En Üstüne Git

WalFreg
Üye

Turkey
İleti 43

İletim - 02/02/2004 :  21:11:24  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
a=aşırma orta-kayarak topu alma
s=pas -oyuncu değiştirme
d=şut
w=koşu yolu pası
e=hızlı koşma
shift=hareket yaprak koşma

ama sana tasiyem oyunu hep yavaş ve paslı oyna birde shift'i kullanma daha başarılı olursun

(^!^W@l_Freg^!^)
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.06 Snitz Forums 2000