|
|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
| K O N U ı N C E L E M E |
| mzo |
İletim - 28/10/2006 : 18:05:53 arkadaslar oncelikle herkese mrb,benim sorunum su fifa oyunlarinda hep ayni sorunu yasiyorum,,oyun basladigi andan itibaren mac cok hizli oynaniyor,bunun nedeni nedir? ayarlarda bi problem yok menuler normal ama mac baslarken cok hizli,dier futbol oyunlarinda bu sorunla karsilasmiyorum. sorun nerde acaba?cevaplarsaniz cok makbule gecer.
 |
| 2 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
| spıder_ozii |
İletim - 15/11/2006 : 18:44:59 alıntı: mzo tarafından yazılan:
arkadaslar oncelikle herkese mrb,benim sorunum su fifa oyunlarinda hep ayni sorunu yasiyorum,,oyun basladigi andan itibaren mac cok hizli oynaniyor,bunun nedeni nedir? ayarlarda bi problem yok menuler normal ama mac baslarken cok hizli,dier futbol oyunlarinda bu sorunla karsilasmiyorum. sorun nerde acaba?cevaplarsaniz cok makbule gecer.

şimdi dakikası hızlı gidiyorsa ayarlardan yapa bilirsin ama hızını sadece ayarlardan ayarlaya bilirsin |
| Poseidon |
İletim - 03/11/2006 : 19:38:13 kaldrıpı tekrar yüklemeyi dene (ki denemisindir heralde) bide normal ekran çözünürlüğüyle oyunun ekran çözünürlüğünü aynı yap bakalım nolcak çok ilginç bi sorun ama ilk kez duydum...yada boşver hızlı oyna millet çok yavaş çalışıyo diye yakınıyo ;) |
|
|
|