AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor Oyunları
 FIFA - PES - EURO - Winning Eleven ve Diğerleri
 Fifalarda hep ayni sorun!
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

mzo
Yeni Üye

İleti 1

İletim - 28/10/2006 :  18:05:53  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaslar oncelikle herkese mrb,benim sorunum su fifa oyunlarinda hep ayni sorunu yasiyorum,,oyun basladigi andan itibaren mac cok hizli oynaniyor,bunun nedeni nedir? ayarlarda bi problem yok menuler normal ama mac baslarken cok hizli,dier futbol oyunlarinda bu sorunla karsilasmiyorum.
sorun nerde acaba?cevaplarsaniz cok makbule gecer.

Poseidon
Üye

Turkey
İleti 120

İletim - 03/11/2006 :  19:38:13  Bilgileri Göster  Poseidon için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
kaldrıpı tekrar yüklemeyi dene (ki denemisindir heralde) bide normal ekran çözünürlüğüyle oyunun ekran çözünürlüğünü aynı yap bakalım nolcak çok ilginç bi sorun ama ilk kez duydum...yada boşver hızlı oyna millet çok yavaş çalışıyo diye yakınıyo ;)

^^^NO SMOK_İNG^^
Sayfanın En Üstüne Git

spıder_ozii
Üye

Turkey
İleti 1141

İletim - 15/11/2006 :  18:44:59  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
mzo tarafından yazılan:

arkadaslar oncelikle herkese mrb,benim sorunum su fifa oyunlarinda hep ayni sorunu yasiyorum,,oyun basladigi andan itibaren mac cok hizli oynaniyor,bunun nedeni nedir? ayarlarda bi problem yok menuler normal ama mac baslarken cok hizli,dier futbol oyunlarinda bu sorunla karsilasmiyorum.
sorun nerde acaba?cevaplarsaniz cok makbule gecer.

şimdi dakikası hızlı gidiyorsa ayarlardan yapa bilirsin ama hızını sadece ayarlardan ayarlaya bilirsin

Yuh bukadar olur ancak bune rahatlılık eskiden bir yazı yazmıştım biri yorum yapmış ismini vermeyim şimdi adam iyice benle dalga geçmiş yetter bukadar.
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000