AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Kitap & Dergi
 Dan Brown

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
wolverine İletim - 24/07/2005 : 13:45:06
arkadaşlar millet bu yazarın kitaplarını okuyorda ben daha okuyamadım kitapları nasıl sizce hangitür kitap okuyanalara hoş gelir anlatımı sade anlaşılır mı polisiyemi roman türümü?
Ve sizce kitaplarının hangisi daha iyi?
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
Dodo İletim - 02/08/2005 : 00:12:41
İhanet noktasını okumayı bitirdim. Bundan önce max. günde 20-30 sayfa okurken bugün aldığım gazla 200 sayfa okudum. Kitabtan bıkmamak için 250. sayfadan başlayın. :)
dark_knight İletim - 30/07/2005 : 00:44:51
Dijital Kale hoşuma gitti (belki de dijital olduğu içindir ). Kitaptaki sırların çoğu gerçek ve sonunu gerçekten sevdim. Ama takıldığım bir nokta var. Bunlar Dijital Kale algoritmasını bilmiyorlarsa nasıl bu dosyayı Brute Force (kaba kuvvet) ile kırmaya çalışıyorlar?
Lafbilir İletim - 29/07/2005 : 18:51:57
Ben adamın bütün kitaplarını okudum ve bir okuyucu değil de yazar olarak bakınca her kitabında konunun mükemmel oturtulduğuna dikkat ettim.Ayrıca kitabın başında "gerçek" başlığı adı altında bize sunduğu bilgiler kitabın ciddiyetini artırıyor.Bence takip edilmesi gereken kalemlerden biri.
Dodo İletim - 27/07/2005 : 08:37:07
Dan Brown'un benim bildiğim 4 tane kitabı var. Bunları 'hoşnutluk' açısından bir sıraya koyarsam..
1- Dijital Kale
2- Da vinci Şifresi
3- Melekler ve Şeytanlar
* İhanet Noktası (Kitabı şu an okuyorum bi yorumun bulunmayacak ancak diğerleri kadar sürükleyici gelmedi bana..)
|KRONDOR| İletim - 27/07/2005 : 03:49:25
Dan Brown mı yazmış Şu Çılgın Türkler'i. Kitap tavsiye etmek istiyorsan uygun yerlere yazmalısın.

Ayrıca okuduğunuz şeylere bence direkt gerçek gözüyle bakmayın. Çünkü artık gerçekler o kadar saptırıldı ki, gerçeklerin gerçek olduğuna bile inanamıyoruz bazen.

0.03 Snitz Forums 2000