AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Kitap & Dergi
 roma imparatorluğu

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
comandante İletim - 24/07/2008 : 12:01:52
aslında bu konuyla çok da ilgili değildim.ancak rome dizisini yeni bitirdim ve olaylar ilgimi çekti.internetten de biraz araştırdım ama dizide olan bazı olaylar gerçeği göstermiyor sanırım veya araştırdığım sitedekiler yanlış.gerçi o yıllardaki olan olayların da çok net olarak günümüze gelmesini de beklemiyorum aslında.ama bu imparatorluk benim çok ilgimi çekti ve bu konuda daha fazla bilgi sahibi olmak istiyorum.roma imparatorluğu hakkında güzel bir kitap bilen varsa,tavsiyelerinizi bekliyorum.teşekkürler.
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
comandante İletim - 29/07/2008 : 00:50:46
tabiki önerilere her zaman açığım.aslında roman tarzı kitaplar çok hoşuma gitmezdi önceleri ama şimdi öyle düşünmüyorum.
wolverine İletim - 28/07/2008 : 21:47:19
alıntı:
comandante tarafından yazılan:

teşekkürler wolverine uzun vadede değerlendirebileceğim kitaplar tabiki.tarih kitaplarına merak salıyorum bugünlerde bir yerlerden başlarsam devamı gelir zaten.

Rica ederim. Tarih kitapları mı dedin? Eğer roman tarzında istersen önerceğim bir dünya kitap daha var (Roma dışında)
NİCKYOK İletim - 28/07/2008 : 14:09:12
Tanrı'nın Kılıcı Atilla çok güzel bir kitap okuyorum.Tavsiye ederim.
comandante İletim - 28/07/2008 : 12:22:54
teşekkürler wolverine uzun vadede değerlendirebileceğim kitaplar tabiki.tarih kitaplarına merak salıyorum bugünlerde bir yerlerden başlarsam devamı gelir zaten.
wolverine İletim - 26/07/2008 : 13:02:52
Tanrı'nın kılıcı ATTİLA-Ross Laidlaw

Attilayı işlemiş olsada Attilla kadar Romanın o zamanki durumunada değinmiş sürükleyici bir roman olarak önerebilirim.

Druid Krallığı-Norman Spinrad

Bu da Roma'ya baş kaldıran efsenevi Galya komutanını anlatıyor.

Bunlar direk Roma tarihini anlatmasalarda Roma'ya değinen sürükleyici romanlar... Öneririm.

0.03 Snitz Forums 2000