AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Kitap & Dergi
 Harry Potter- Deadly Hallows

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
Palad1n İletim - 21/07/2007 : 20:51:49
Harry Potter serisinin 7. Kitabı Deadly Hallows(Ölümcül kapris nedir?! Hallow kapris midir, kutsanamktır!) 93 ülkede raflarda yerini aldı. Ben de d&r'da felan bulursam en yakın zamanda okuyacağım :) İnşallah Antalya'da o kadar çılgın yoktur :)) Kitabın ilk tanıtımını yazarı(bu seri sayesinde en çok kazanan yazarlardan olan) Joanne Kathleen Rowling İngiltere'de tanıtımını yaptı.

Şu an tek merak ettiğim 93 ülke içinde Türkiye var mı :/
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
fatih52 İletim - 05/08/2007 : 15:36:00
http://www.ntvmsnbc.com/news/232985.asp

:)
Tony_P@rker İletim - 23/07/2007 : 20:15:35
Ölüm takdisi değil yanlış yazmışım :)

Ölümcül Takdis olacak. :)

Ek Bilgi:

Harry Potter serisinin son kitabı "Harry Potter ve Ölümcül Takdis" (Harry Potter and the Deathly Hallows), ABD'de satışa sunulduğu ilk 24 saat içinde 8,3 milyon satarak yeni bir rekora imza attı.

J.K Rowling'in yarattığı karakterin macera serisinin 7. ve son kitabının ABD'de yerel saatle cumartesi 00.01'de satışa sunulduğu belirtildi.

Scholastic Kitabevi Satış Bölümü Müdürü Lisa Holton, kitabın ABD'de satışa sunulmasından sonraki 24 saatte en çok satan kitap olduğunu kaydetti.

Serinin 2005'in haziran ayında satışa sunulan 6. kitabı, ABD'de ilk 24 saatte 6,9 milyon adet satmıştı.

Harry Potter serisinin kitapları, dünya genelinde 64 dile çevrildi ve 325 milyondan fazla sattı.
Palad1n İletim - 23/07/2007 : 19:53:51
takdis xD Nasıl çeviriyorlarsa tebrikler :) Türkiye çevirisi için İngilizce-Arapça çeviri yapıyorlar :S

İngilizce-Türkçe farketmez direk gidiyorum d&ra :=
Tony_P@rker İletim - 23/07/2007 : 19:44:11
alıntı:
kobebryant tarafından yazılan:

bence tamamen sacmaliklar uzerine kurulmus bir kitap we film serisi millet needen buna bitiyor anlamıyorum agatha christie daa eii

Bence 1 tane bile HP kitabı okumamışsın, milyonlarca insan saçmalık olduğu için okumuyorya bunu? Kitap hakkında bilgi sahibi olmadan yorum yapmayalım lütfen.

alıntı:
kobebryant tarafından yazılan:

ya aslinda ben kitap serisini kotulemedim 5.'e kadar okudum ama filmleri meslea cok bayik ya !! onun yerine doğu ekspresinde cinayet romanının filmini yapsalar tamam belki daha az giden olur ama yine de ilgi görür yani.

Madem saçmalık, 5. kitaba kadar okuma gereği neyden duydun? :)

Türkiye var, ama türkçe değil malesef..Fiyat konusuna gelince=50 ytL gördüm :) Ama 35 den satan yerler olabilir.

Kitabın ismi: Ölüm Takdisi
wolverine İletim - 23/07/2007 : 18:55:09
Doğrusu ben hiç o asyalı kızı beğenmedim kitapta daha güzel anlatılıyordu.

0.05 Snitz Forums 2000