|
|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
| K O N U ı N C E L E M E |
| glorfindel_juns |
İletim - 06/07/2005 : 11:30:52 Arkadaşlar lotr un butun oyunlarını hep beraber yardımlaşarak bitirdik.. Artık Biraz da filmlerden konuşalım bnce hernekadar bu bi oyun forumu olsada!! Lord Of The Rings'in Bütün sountrack leri tabii ki super ama zevk ler tartışılmaz diyerek herkese ayrı ayrı soruyorum:
Sizce Lord Of The Rings'in hangi film inin müzikleri daha güzel??
a)Fellowship Of The Ring b)The Two Towers c)Return Of The King d)Hepsi(Pek tasvip edilmez:=))
|
| 5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
| glorfindel_juns |
İletim - 07/07/2005 : 13:14:15 Ayrıca bana karşı çıkıp o prog. indirenler olursa yanında DeepFreeze de indirsinler n'olur nolmaz!!! |
| glorfindel_juns |
İletim - 07/07/2005 : 13:12:20 alıntı: Merula_Alba tarafından yazılan:
Aradığınız mp3, bu programı kullanan dünya üzerindeki herhangi birinin bilgisayarında varsa buluyor ve onu indirebiliyorsunuz. Tabii sizin de diğerleri gibi bilgisayarınızın bir bölümünü(bunu kendiniz belirleyebiliyorsunuz)paylaşmanız gerekiyor. Programın kötü özelliği
Çok Tehlikeli bi özellik bence kesinlikle onermiorum bence müzik marketlere gidin fazla bişe deil zaten.. |
| glorfindel_juns |
İletim - 07/07/2005 : 13:03:08 Konuyu taşıdıın için Teş. Krondor Ben onu akıl edememiştim yaa :=D |
| glorfindel_juns |
İletim - 07/07/2005 : 12:44:31 sitesi var ozel mesajını açarsan atabilirim imza işinide hallederiz krondor OK |
| Rappier |
İletim - 07/07/2005 : 02:21:53 Filmlerin hepsinin müzikleri çok güzeldi. Bende 3.nünde cdsi mevcut ve hala severek dinliyorum. 3. filmde müzikler biraz tekrar gibi olmuş ama genele bakarsanız newage tarzını seven benim gibi insanlar için çok kaliteli ve dinlemesi zevkli parçalar çıkmış ortaya. Belki konu dışı olacak ama Cennetin krallığının soundtrack'ınıda kesin alın. Oda en az LoTR kadar güzel... |
|
|
|