Arkadaşlar lotr un butun oyunlarını hep beraber yardımlaşarak bitirdik.. Artık Biraz da filmlerden konuşalım bnce hernekadar bu bi oyun forumu olsada!! Lord Of The Rings'in Bütün sountrack leri tabii ki super ama zevk ler tartışılmaz diyerek herkese ayrı ayrı soruyorum:
Sizce Lord Of The Rings'in hangi film inin müzikleri daha güzel??
a)Fellowship Of The Ring b)The Two Towers c)Return Of The King d)Hepsi(Pek tasvip edilmez:=))
Arkadaşlar mp3 indirmek için bir program var. Adı LimeWire. google'da limewire download diye yazdığınızda indirebileceğiniz siteler buluyorsunuz. Program şöyle: Birincisi Türkçe. Programı indirdikten sonra kullanabilmek için sizden javanın bir programını istiyor. onu da javanın sitesinden indirebilirsiniz. Aradığınız mp3, bu programı kullanan dünya üzerindeki herhangi birinin bilgisayarında varsa buluyor ve onu indirebiliyorsunuz. Tabii sizin de diğerleri gibi bilgisayarınızın bir bölümünü(bunu kendiniz belirleyebiliyorsunuz)paylaşmanız gerekiyor. Programın kötü özelliği ise pc yi yok yorması. Ama yine de tavsiye ederim. Umarım bu yazdığım reklama falan girmiyordur. Sadece yardımcı olmak istedim. Sevgilerle...
- How many did you fall in love before me? - None! - And after me? - None! Tristan&Isolde
Filmlerin hepsinin müzikleri çok güzeldi. Bende 3.nünde cdsi mevcut ve hala severek dinliyorum. 3. filmde müzikler biraz tekrar gibi olmuş ama genele bakarsanız newage tarzını seven benim gibi insanlar için çok kaliteli ve dinlemesi zevkli parçalar çıkmış ortaya. Belki konu dışı olacak ama Cennetin krallığının soundtrack'ınıda kesin alın. Oda en az LoTR kadar güzel...